Een roestige zondag (7)
Een roestige zondag (7)

Een roestige zondag (7)

Wat velen niet weten is dat België eens ook een automobiel land was waar diverse auto’s werden geproduceerd. Een zeldzaam exemplaar is deze door Brossel Miesse geproduceerde F.N. 4RM.62 Belgian Militairy Truck. Een zeldzaam exemplaar en helaas een beetje rijp voor restauratie, al vrees ik dat het de sloop wordt op deze roestige zondag.

bVision Photography

25 Comments

 1. FN doet mij denken aan FN Herstal herstal. Die hebben inderdaad ook een tijdje auto’s in productie gehad. Wat velen (ook) niet weten is dat Belgie een bekende wapenfabriek heeft (in de buurt van Herstal, ten noorden van Luik).

 2. Oops al de 2de roestige zondag dat ik hier vandaag passeer, stond zo te zien weer heel wat logjes achter. Maar ik begin steeds mooi waar ik laatst geeindigd ben en sla geen enkel postje over…
  Hop naar de maandag…

 3. Ik ben een beetje moe…en ga voorlopig aan wat andere dingen “werken”.
  Hiermee wil ik niet zeggen dat ik je vergeet..zeer zeker niet!
  Maar ik laat het hele internet gebeuren even voor wat het is.
  Dus reageer ook even een tijdje niet.
  Soms moet het even….en ik moet het zo even doen nu.
  Tot gauw…en liefs van mij.
  Keep Smiling!

  x

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.