Een gewone maandag
Een gewone maandag

Een gewone maandag

Op een gewone maandag staan we om een uur of half zes op, mijn vrouw A. dan, en als ze klaar is mag ik ook opstaan. Mijn vrouw maakt de boterhammen klaar en ik verzorg een verse smoothie. Met het vermoeden dat ik naar Den Bosch moest rijden, eerst even gaan tanken bij de Makro. Om zeven uur op het werk en enige voorbereidingen treffen voor mijn eerste vergadering, in dit geval met mijn baas, om acht uur. Daarna even een hapje eten, ai, alles op, nu al, en het was voor de hele dag. Op weg naar vergadering nummer twee, jongens, zo krijg ik mijn werk helemaal niet af. Terug op kantoor open ik mijn mail en zie een spoedje voor het einde van de ochtend, sh… alweer weg. Om half twee een afspraak bij SAP in Den Bosch, gelukkig, mijn baas rijdt, hij heeft de rest van de week vrij… Heb ik weer. Om half zeven thuis, een koude prak en ik heb geen zin om die in de magnetron te zetten en eet het maar zo op. Nog 53 blogs in de reader staan, geen blogje klaar staan en eigenlijk wil ik maar 1 ding…(de foto is gemaakt door de de vader van mijn vriend Humberto en staat ook op Bloemond Bungalows Aruba)

bVision Photography

22 Comments

 1. jajaja herkenbaar druk druk druk.
  Nu ik paar dagen thuis ben heb ik alle afspraken van deze week naar volgende week verplaatst.
  Zonder noemenswaardige flies moet ik het allemaal gaan redden:-)
  Maar,…………morgen trekt ook de staatsloterij en wie weet kan ik de afspraken dan wel overdoen naan mijn collega’s en op het strand van jou foto verder uitzieken.

 2. Ja rustig is iets anders.. Zo te lezen blijf jij daar zelf nog redelijk rustig bij, niets voor mij, ik sla totaal tilt en ben niet te genieten op zo’n dagen en kouwe prakken zijn al helemaal niks om me op te monteren. Dat is ook één vd redenen waarom ik niet dagelijks op blogbezoek kom, ik kies er echt m’n vrije momenten voor uit, lekker lezen en schrijven zonder andere dingen aan mn hoofd… leuk !
  Wanneer ik nu een blik naar buiten werp (regen en wind), droom ik ook wel liever weg bij je plaatje : zon én rust !!

 3. Vakantie!!Zoveel blogs moet je nog lezen?? Dat is wel veel he. ik heb bewust voor minder bloggers gekozen want dat is mij echt teveel. Wel leuk veel reacties maar er komt anders geen einde aan en je zit dan alleen maar te stressen.

 4. Dat ritme herken ik wel: hier ook ik eerst eruit, douchen en aankleden, dan manlief eruit en ondertussen maak ik zijn bammetje en koffie… en dan vertrekt hij richting werk en kan mijn dag thuis aanvangen.

  1. Antoinette

   Gaat hier toch iets anders dan. A.gaat nl ook naar haar werk. Begint ergens tussen 7 en 7.15 uur en gaat weer huistoe om 17.00 uur. Soms ook niet. Dan volgt er van 17.00 tot 20.00 uur een stukje opleiding…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.