Gone…
Gone…

Gone…

Normaliter heb ik op zondag woensdag vrij. maar de afwezigheid van mijn baas, noopte mij tot het gisteren aanwezig zijn en enkele van zijn taken over te nemen. En als je dan toch aanwezig bent plan je uiteraard ook nog wat andere zaken in. Alleen werken op je vrije dag valt altijd tegen. Laten we het daar maar op houden. Maar, om het bij de enige echte Nederlandse Voetbal Goeroe te houden, volgende week en de week daarop ben ik vrij om thuis te werken. Een abootje op het milieupark heb ik al, nu nog gaan voor een kortingskaart bij de enige echte grote bouwmarkt waar ik veel kom. Eigenlijk moeten ze een rode loper uitleggen als ik weer eens wat kom halen. Tenminste ik vind dat je klanten zo moet behandelen. klantvriendelijkheid is bij heel veel zaken ver te zoeken, deskundigheid ook… maar dat laatste is een verhaal apart. Naast “gone” voor deze vrije dag is het ook “gone” voor de zandkastelen bij kasteel Hoensbroek. het seizoen is ten einde en als wind en weder vat krijgen op dit soort buildings gaat het snel over. Hier heb ik overigens geen entree voor betaald, alleen een illegale toegang gezocht…

bVision Photography

24 reacties

  1. Ja dat kan zomaar gebeuren natuurlijk, maar vast en zeker als jij een keer extra vrij nodig hebt, wordt dat ook weer opgevangen toch?

    Kasteel Hoensbroek, daar was ik ooit op een koude dag in november, nu 4 of 3 jaren geleden en dat was best warm binnen, en druk ook!

    Dit kasteeltje is ook super, wow!

    XXX

  2. ik zu willen dat veel publieke kunstwerken van zand waren gemaakt.
    Bij het gmeentehuis van Eijsden staan in het mooie park een stel afschuwelijke dingen, rekken van een soort gaas op zwarte poten, vier in getal. We vinden het allemaal lelijk, ze staan er al meer dan 10 jaar, ze mogen niet weg want de kunstenaar heeft beeldrecht.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.