Some Days

23 Comments

 1. De wekker gaat af op de tijd die jij hebt gezet, geen 15 min later. Zelf word je wakker op die tijd, ipv 5 min eerder.Je hoeft niet te denken: Pff..alweer voor de wekker mn bed uit. Ook heeft een van je benen niet buiten het deken ‘geslapen…’.
  Hierdoor is je been niet blauw aangelopen door de kou en hoef je hem niet eerst warm te maken voordat je bed uitgaat.

  Als je dan fris en fruittig opstaat, staan de pantoffels naast je bed, ipv in de woonkamer waar je ze de avond ervoor hebt laten liggen.
  In de keuken loop je voorbij de Senseo die net genoeg water in zich heeft voor dat ene sterke bakje koffie die je op dat moment nodig hebt.
  Ook in de badkamer hangt een frisse, schone handdoek zodat je niet na het douche bibberend door het huis moet lopen om een nieuwe handdoek te pakken.

  Op zo een dag, zit er ook net genoeg tandpasta in de tube en is de batterij van je tandenborstel nog vol. Ook je scheerapparaat houd het vol om de paar haartjes op je gezicht weg te halen.
  Ja, op zo een dag kan je ook je autosleutels snel vinden. Je hebt ze niet in je jas gelaten die je gisteren aan had.

  Als je dan eenmaal de deur uitbent gaat het geluk gewoon door..Je stap niet direct in een grote plas water en glijd niet bijna van de trap.
  De auto is niet steenkoud en de ramen zijn niet beslagen. Er zit zelfs genoeg benzine in om de korte rit zonder zorgen te kunnen maken.

  Ja..op zo een dag rij je met een glimlach naar je werk..

  Nee, vandaag was niet zo een dag… bij je?

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: