Partij Van Veroordeelden
Partij Van Veroordeelden

Partij Van Veroordeelden

Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten…

Als ze Wilders nu ook nog zouden veroordelen is het zootje ongeregeld compleet. Het lijkt een beetje op de Nederlandse Mafia, die opereren ook achter de schermen. Net degene die druk was een ieder ander in de Nederlandse politiek op de weegschaal te zetten is vergeten om zijn eigen partijleden te screenen. Er is volgens mij nog nooit zoveel geschreven over de leden van de Tweede Kamer dan in de afgelopen tijd. Nooit eerder heb ik me op mijn blog met politiek bemoeit, al weet eenieder dat ik tot nu toe GroenLinks heb gestemd. Volgens mij moeten volksvertegenwoordigers integer zijn, ook Leers, Wilders en hoe ze allemaal mogen heten. Degene die dat niet zijn moeten ze gewoon verwijderen van het politieke toneel. En het spijt me, hier toch maar een afbeelding van enkele veroordeelde leden van de Tweede Kamer…

bVision Photography

27 Comments

 1. Haha, wat een mooie vergelijking 😀
  Wilders moet zo snel mogelijk maar weer met de VVD fuseren. Die zich dan weer leuk kan afsplitsen enzo. Goed voor nog een paar jaar Theater (al zal dat Vermaak wel onder de BTW-wetjes van de Kermis vallen: 6% ipv. die 19% die de PVV deCultuursector nu door de strot duwt.)

 2. Het valt me op en het stelt me diep teleur dat de SP niet reageerde op de personele besonjes van de PVV. Ze vinden de Ierse munt belangrijker, bah. Het spreekwoord “wie zwijgt stemt toe” zegt in ieder geval genoeg over deze SP.

 3. Het komt allemaal door Jacobse en Van Es. Sinds die tijd denkt elke vrije jonge die wel erges voor gevochten heef dat ie in de politiek kan.

  (Aantjes had niet gelogen en is gerehabiliteerd. Hij werd destijds van binnenuit opgehangen om Lubbers vrij baan te geven voor zijn premierschap.)

 4. fien

  Ooit begon het met Aantjes. Ik meen dat hij toen van de ARP was. Een christelijke partij.
  Conclusie: nieuwe wijn in oude zakken! Dat is een mooie vergelijking vind ik zelf.

 5. Het is van alle partijen. In de vorige 2e kamer zat een mevrouw die een ziekte voor wendde. Mevrouw Herfkens-pvda vulde haar zakken. Meneer Duyvendak-groenlinks had een onfris verleden. Meneer de Vries-cda ging vreemd. Meneer Swietert-vvd loog over zijn opleiding.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.