Kamikaze

Kamikaze

bVision Photography

Natuurlijk zien we hier in Limburg niet zoveel veel watervogels, alleen de eenden en meeuwen bevolken hier de plassen en de meeuwen zijn volgens mij de vuilnisophalers onder de vogels. Op alle terrassen en bij alle eetgelegenheden zitten die beesten te wachten, of pikken gewoon agressief naar alles wat eetbaar en onder snavelbereik komt. De eend op de foto(‘s) niet, twintig minuten heb ik moeten wachten om een beeld te kunnen maken van deze kamikaze meeuw, die even later de diepte in verdween.

bVision Photography

20 Comments

  1. Ik houd niet zo van meeuwen. Er zijn er in het noorden zoveel, en maar schreeuwen als je met de boot het wad oversteekt. Of ik ooit een meuw een snoekduik heb zien maken kan ik mij niet herinneren.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: