The longest day

Je hebt van die dagen waar je even tegenaan moet kijken. Ofwel de dag van vandaag. Starten om zeven uur in de ochtend en klaar om een uurtje of tien in de avond. Dat is het nadeel van het werken in de ICT. Het testen van bepaalde zaken mag alleen na vijf uur in de avond of in het weekend. Voor ons dus vanavond beginnen en hopen dat alles goed gaat en we de rest van het weekend toch kunnen genieten van een ik dacht een dan welverdiende rust. Maar ook dat laatste is betrekkelijk, want ik heb gehoord dat mijn dochter plannen heeft voor de zaterdag, iet met slopen of zoiets… Maar meer daarover later. Mocht u me missen, u weet dus waarom. Een paar opbeurende reacties, een weinig medelijden, een traantje, alles mag in het reactiedoosje. En wie weet, gedurende de rustige uurtjes dat we moeten wachten of alles goed gaat, zal ik uw antwoorden met aandacht bekijken. En zeg nou zelf, bij the longest day hoort daarna toch the largest beer…

bVision Photography

21 Comments

 1. Dan word je de volgende dag dubbel moe wakker. En van de lange dag werken en van het doorhalen daarna. Lijkt me niet verstandig. Je zou juist wat errder naar bed moeten gaan om van de vermoeienissen uit te rusten:)

 2. Fijn weekend, we gaan verhuizen met werk dus voor ons ook een lange werkweek. Hoop dat je niet te laat bezig was.

 3. its part of the game, zeggen ze dan.
  Ooit komt de dag dan hoeft het niet meer, en dan kan jij zeggen dat je de tijd dat het snachts moest nog wel hebt meegemaakt.

  Moderne tijden verouderen ook.

 4. Dat kan ik niet op een avond op. (fout antwoord)

 5. Ik herken het van familieleden. 🙂
  Maar het is toch koud, dus binnen zitten is op dit moment het beste om te doen. 😉

 6. ik herken het dat gebeurt bij ons ook in de late uurtjes………we worden netjes op de hoogte gebracht zeker weten
  heel veel succes ik hoop dat alles goed gaat

 7. Nog een paar uurtjes, dan zit het er op. Van mij mag je morgenochtend eerst lekker uitslapen hoor, dat heb je na zo’n lange dag werken wel verdiend.

 8. vooruit, nog enkele uurtjes te gaan.

 9. Als je die op hebt duurt het nog wel even voordat je weer blogt 🙂
  Succes met de werkzaamheden en proost alvast.

 10. Geniet van de lange dag.

 11. Het is één van de redenen waarom ik liever niet meer in de IT zou willen werken. Ik kan erg slecht tegen dat soort ‘piekstress’.

 12. Ken dat.. heb vroeger ook n tijdje zo’n ict-job gehad, werken wanneer anderen eten of weg zijn…. maar ook veel tussendoor afwachten of alles goed verloopt. Dus als je dit ‘zo tussendoor’ leest : geniet van je biertje (niet té large) en maak er een niet al te sloperig weekend van !
  Groetje,
  AmaZony

 13. Succes met de testwerkzaamheden en geniet van het pilsje na afloop.
  Maak er een mooi winters weekend van!

 14. Je merkt dat inderdaad als consument ook wel eens, ING doet zijn onderhoud voor telebankieren ook altijd in de avond en ook vaak in de nacht… voor jou zijn dat de mindere kanten van je werk

 15. Maar jouw traditionele vrijdagse visje moet toch al veel van dit aangekondigde leed verzachten.

 16. Na gedane arbeid is het goed rusten 😉

 17. Courage ’t Is bijna weekend !

 18. Als ze willen slopen, zou ik er een stoel bij zetten en dat eens rustig gaan bekijken. Succes met overwerken en natuurlijk Proost.

  Love As Always
  Di Mario

 19. Succes vandaag! En hopelijk heeft je dochter niet al te rigoreuze plannen voor het weekend. Proost in ieder geval als je aan het bier zit!

 20. Ik vind zulke dagen juist uitdagingen 😀
  Maar een troost, het w-end is zo weer voorbij 😆

 21. Vrijdag alweer, veel succes vandaag en dan toch op naar een heerlijk weekend.
  Geniet er volop van..!!

Geef een reactie