The longest day
The longest day

The longest day

Je hebt van die dagen waar je even tegenaan moet kijken. Ofwel de dag van vandaag. Starten om zeven uur in de ochtend en klaar om een uurtje of tien in de avond. Dat is het nadeel van het werken in de ICT. Het testen van bepaalde zaken mag alleen na vijf uur in de avond of in het weekend. Voor ons dus vanavond beginnen en hopen dat alles goed gaat en we de rest van het weekend toch kunnen genieten van een ik dacht een dan welverdiende rust. Maar ook dat laatste is betrekkelijk, want ik heb gehoord dat mijn dochter plannen heeft voor de zaterdag, iet met slopen of zoiets… Maar meer daarover later. Mocht u me missen, u weet dus waarom. Een paar opbeurende reacties, een weinig medelijden, een traantje, alles mag in het reactiedoosje. En wie weet, gedurende de rustige uurtjes dat we moeten wachten of alles goed gaat, zal ik uw antwoorden met aandacht bekijken. En zeg nou zelf, bij the longest day hoort daarna toch the largest beer…

bVision Photography

21 Comments

  1. Dan word je de volgende dag dubbel moe wakker. En van de lange dag werken en van het doorhalen daarna. Lijkt me niet verstandig. Je zou juist wat errder naar bed moeten gaan om van de vermoeienissen uit te rusten:)

  2. Ken dat.. heb vroeger ook n tijdje zo’n ict-job gehad, werken wanneer anderen eten of weg zijn…. maar ook veel tussendoor afwachten of alles goed verloopt. Dus als je dit ‘zo tussendoor’ leest : geniet van je biertje (niet té large) en maak er een niet al te sloperig weekend van !
    Groetje,
    AmaZony

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.