Het kerstbomenbos

Het kerstbomenbos

In tegenstelling tot voorgaande jaren, hebben we ons dit jaar niet mottig gezocht naar een echte kerstboom, maar hebben we een heel bos geadopteerd. Allemaal kleinere boompjes die samen ons kerstbomenbos vormen. De foto heb ik inmiddels opgestuurd naar Renesmurf., zodat die daar ook een goed plaatsje krijgt in zijn kerstboombos. Het opzetten was zo zonder vloeken en zuchten gebeurd en er zit nog licht bij ook, dus de mensen die langs de deur het licht komen brengen mogen ons huis overslaan. Overigens is er natuurlijk wel wat meer versierd dan alleen het bos. Daarbij schiet me ineens nog een reactie van Frans54 bij Rob Hamilton in de gedachte: “je partner aftuigen tijdens het optuigen komt ook vaak voor”, en dat is hier dus niet gebeurd. Niet dat dat ooit voor zou komen, maar voorkomen is beter dan me te laten behandelen op de eerste hulp in een ziekenhuis. En ik ben nu ook weer niet de scheldende en tierende Lau uit het “Tiny en Lau Kersemis” filmpje op youtube. Zelf mijn bVision poppetje heeft zich hier wijselijk uitgehouden, maar, u mag toch wel op het plaatje klikken…

bVision Photography

20 Comments

  1. ook al planten we jaar na jaar de kerstboom nadien in de tuin ,in de hoop hem het jaar daarop opnieuw te kunnen gebruiken, het lukt ons niet ! Toch weerom dit jaar : een nieuwe grote échte denneboom mét wortel !

  2. Een kerstbomenbos… apart ja. 🙂
    Maar niet helemaal mijn ding. Geef mij maar een goedgevulde kerstboom. Ik zag twee jaar geleden een prachtige kerstboom in een etalage. Ik heb gewoon alles gekocht wat erin hing: barokspiegeltjes, grote bloemen, glitterblaadjes, glitterlibellen, kralentakjes en kerstballen in het zwart, olijfgroen, goud en goudbrons. Ik kon er niet aan weerstaan.
    Voor ons wel een namaakboom want een echte boom kunnen we geen 5 weken houden in huis.

  3. Bij ons wordt een kleine verbouwing uitgevoerd tijdens de Kerstweken. Dit jaar daarom geen Kerstboom, de huiskamer is leeg. De stucadoor komt voor de kerst en er komt een nieuwe vloer in op 27 en 28 december. Het Kerstcadeautje voor ons, van ons dit jaar.
     

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: