Limburgse gastvrijheid
Limburgse gastvrijheid

Limburgse gastvrijheid

Eenieder heeft waarschijnlijk wel gezien dat er gisteren een grote brand was in het gemeentehuis van het Limburgse Voerendaal. De agenten die aldaar aan het werk waren stonden uiteraard uren in de kou. Daarom wil ik u het onderstaande (politie)bericht niet onthouden:
Koffie en gehaktballen voor agenten

bVision Photography

Zelden zijn agenten van de politie Limburg-Zuid warmer onthaald dan donderdagmorgen bij de grote brand die het gemeentehuis van Voerendaal grotendeels in de as legde. Buurtbewoners trakteerden de politiemensen, die in de kou met duizend-en-één dingen tegelijk bezig waren, op koffie en andere warme dranken en er kwam zelfs een slager voorbij die warme gehaktballen uitdeelde. De agenten laten weten dat ze dit onthaal geweldig op prijs hebben gesteld en de buurtbewoners graag willen danken voor de traktaties!

bVision Photography

18 reacties

  1. Dat is nog eens netjes van de inwoners. Wij genieten ook altijd van die Limburgse gastvrijheid wanneer we daar wandelen. De koffietenten zijn daar ’s morgens al open. Of als ze nog niet helemaal klaar zijn zeggen ze wel eens “kom alvast maar zitten”. Daar heb je hier in het noorden niet, helaas.
    Goed weekend.

  2. saltyletters

    Wat een leuke opsteker, dit nieuws ( niet de brand maar de gehaktballen ).
    Het is ook wel es fijn voor het ego van de politieman ( die vaak onderuit geschoffeld wordt ).
    De wereld zou er een stuk plezieriger door worden als we – zoals Chantal zegt – voor elkaar zorgen ipv alleen maar kritiek leveren.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.