Een roestige zondag (12)

Een roestige zondag (12)

Vandaag neem ik u mee naar een paaltje in het hoge water van de Maas bij Itteren. Voor een hele rustige, roestige zondag. Het zal nog wel even duren voordat dit paaltje is weggeroest. Ik zou het eigenlijk moeten adopteren en beschermen. Wie weet…

bVision Photography

21 Comments

  1. Ollie, dit is om het breken van het glas te voorkomen als het getroffen wordt door een steentje. Het meeste licht wordt niet door het centrum van de lamp verspreid maar door de reflector. Het uiterste bolle gedeelte is het meest kwetsbaar en dat wordt nu door de tape beschermd. Tegenwoordig worden koplampen gebruikt die niet van glas zijn en is de noodzaak er niet meer.

  2. Ook hier wordt het een roestige zondag !
    Vraagje van vorige log , het valt op dat indertijd op de lichten van racewagens een kruis met tape werd aangebracht , weet u waarom ? Ollie kan maar gissen .

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: