Business as Usual – door Frank (van IkFotograag.nl)
Business as Usual – door Frank (van IkFotograag.nl)

Business as Usual – door Frank (van IkFotograag.nl)

Omdat ik vandaag pas aan de beurt ben met schrijven, wens ik iedereen  allereerst nog maar eens een gelukkig, voorspoedig en gezond nieuwjaar en verder nog wat er nog meer aan goeds toe te wensen is. Dat mag deze week nog, tot het feest van Driekoningen als ik het goed heb. Afgelopen weekend gingen zowel de Jackpot van de Staatsloterij, als ook de straatprijs van de Postcodeloterij aan mijn neus voorbij, waardoor ik afgelopen maandagochtend weer gewoon bij de baas moest verschijnen. De feestdagen zijn voorlopig ook weer voorbij, en de vakanties van enkele collega’s ook. De traditionele handenschudbijeenkomst op het werk, waarin iedereen elkaar “de beste wensen” toewenst, met een toespraak door onze nog nieuwe directeur was afgelopen maandag al. Thuis is alles ook weer klaar, de stukadoor, de schilder en de vloerenspecialist zijn weer de deur uit. Alles strak gepland door mijn echtgenote die zoiets tussen de soep en de aardappelen door even regelt. Mijn huiskamer heeft door de wederom witte gladde muren en de nieuwe vloer ineens een heel andere uitstraling gekregen. Het is een make-over zoals je wel eens op televisie ziet, alleen heeft mijn echtgenote het allemaal zelf gedaan, met behulp van eerder genoemde vaklieden uiteraard. Thuiskomen is nu nog meer genieten, dan wat vroeger al het geval was. Op oudejaarsavond en op nieuwjaarsdag konden we onze gasten in de vernieuwde huiskamer ontvangen. Het enige wat nog even moet gebeuren is het opnieuw inruimen van mijn vitrine met oude camera’s. Dat is door andere karweitjes nog even blijven liggen. Verder is het weer gewoon business as usual.

Voor wie het nog niet gehoord heeft, de Firefox browser heeft, in Europa, Internet Explorer ingehaald als meest gebruikte browser. In totaal is Firefox nu op 39,4 % van de Europese PC’s in gebruik. Internet Explorer nog maar op 35,5 % van de PC’s. Daar had Neelie dan toch gelijk.

25 reacties

 1. Ik zit al tijden te rommelen met de renovatie van mijn keuken. Hulp neem ik graag aan.
  Het gedoe met nieuwjaarswensen ben ik gestopt en heb ik vooral ontlopen.
  Dus ik ben ook bijna weer in mijn gewone draai terecht gekomen.
  Lekker rustig!
  Vrolijke groet

 2. Nederlanders surfen nog altijd voor 63% met IE tegen 18% met FF.
  Bron: http://gs.statcounter.com/#browser_version-NL-monthly-201001-201101-bar
  Om het bericht in perspectief te zetten. Dit is de bron:
  http://gs.statcounter.com/#browser_version-NL-monthly-201001-201101-bar

  Daarin valt te zien dat FF3.6 IE8 voorbij is. Maar het totaal van IE ligt ook in Europa nog met 42% voor op FF die 38% scoort.

  Mij maakt het allemaal niet zo uit, ik ben geen firefoxjahova, geen applejahova, geen microsoftjahova, geen ubuntujehova en geen googlejahova. Dit soort mensen lijken zich vooral op te houden bij webwereld en tweaknews.

 3. Je hebt blijkbaar een handige vrouw! Altijd makkelijk lijkt me! 🙂
  Mijn vriend had ook geen geluk met de staatsloten. En wij almaar dromen van verre reizen, een eigen huis en een gloednieuwe auto! Niks van alles dus.
  Firefox is me wel bekend.
  Had hem op mijn vorige computer ook staan maar op deze zit nog steeds IE. Mij maakt het trouwens niet veel verschil. Ik geloof wel dat firefox beter is tegen hackers (of zoiets?)…

 4. Sinds ongeveer een half jaar werk ik voornamelijk met Google Chrome. Ik vind het een prettige browser. Firefox gebruik ik af en toe, en internetexplorer nog maar zelden. In firefox kan ik om een of andere reden mijn draai nog niet gevonden krijgen, maar misschien moet ik hem nog een betere kans geven.

  Verder is het natuurlijk altijd prettig als je je “thuis” weer op orde hebt. Wat dat betreft heb je ondanks het niet winnen van de staatsloterij toch een goede start gemaakt in 2011.

  Groetjes,

  Gerry

  http://www.1ivision.blogspot.com

 5. Ik ben altijd voorstander van FF geweest, al gebruik ik het nu alleen nog op de laptop. Op de Mac gebruik ik Safari, maar dat lijkt er wel veel op vind ik. IE, zeker de nieuwere versies, vind ik niet prettig werken. Moet bij een klus bij schoonmoeder altijd zoeken hoe het allemaal in elkaar steekt, het ziet er niet logisch uit…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.