Een roestige zondag (15) – door Frank (van IkFotograag.nl)
Een roestige zondag (15) – door Frank (van IkFotograag.nl)

Een roestige zondag (15) – door Frank (van IkFotograag.nl)

Deze foto maakte ik op een bouwterrein. De roestige ketting houdt onderdelen van een of andere stellage bij elkaar. Ik vond het contrast van het roestige ijzer met de groene kleur van de stellage mooi. Later was deze foto aanleiding om er nog iets mee te doen. De foto heb ik toen deels zwartwit gemaakt. Hoe? dat heb ik al eens beschreven in een tutorial waarin ik zoiets met behulp van Gimp heb gedaan.

[singlepic id=103 h=300]
[singlepic id=104 h=300]

21 Comments

 1. ellis

  hallo alle lezers van soofy haar blog.
  mijn naam is ellis en ik ben de dochter van marieke wolters.

  met dit mailtje wil ik iedereen even vertellen dat marieke wolters 24 december 2010 is overleden.

  na een lange moeilijke tijd van ziek zijn, is mijn moeder nu bij de engelen.

  namens haar heel erg bedankt voor het luisterend oor van haar schrijven.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.