Stuck in the Middle With You
Stuck in the Middle With You

Stuck in the Middle With You

Na regen komt niet zonneschijn in het woordenboek, maar regent

Ik heb last van een post natale winterse depressie na al die regen van de afgelopen dagen. Sakkerdjie er is wat uitgevallen. En dan nog is de sneeuw niet helemaal weg. Ik had even het idee dat de pakken magere melk die ik in mijn armen had toen ik al spurtend de Lidl uitkwam, vergaan waren tot water. Met een pak volle melk had ik waarschijnlijk magere melk over gehouden. En toen had ik van tevoren al kilometers moeten omrijden om dat de weg was afgezet op de plaats waar ik mijn vrouw moest halen na haar examen (iets met verzekeringen, voordat ik die vraag ook nog krijg). Ik dacht nog he, ik ben er bijna. Maar helaas, de borden vertelden me iets anders. En nee, na drie weken krijgt ze pas de uitslag, was ik nog even vergeten erbij te zetten. Ik dacht nog even na over een boot op de Belgische wateren tussen Luik en Antwerpen waarbij alle stuurlui aan de wal staan, niet alleen de beste. Die boot dreef helemaal naar Nederland, en niemand deed iets fout. Zie je nou wel, weet ik alweer niet waar ik gebleven was. Dat wordt helemaal niets hier vandaag. Als ik u was zou ik morgen nog maar eens langs komen varen. Wellicht is dan de depressie overgetrokken. He, misschien komt het wel doordat de as van de Moerdijkbrand in Limburg is neergedaald. “Stuck in the Middle With You”, een mooie plaat en prima artiest, maar om hem nu nog vaker te horen dan als de plaat nummero uno in de hitparade stond gaat me even te ver. Begrijpt u het nog… Het plaatje hieronder heeft er ook al niets mee te maken, dat is een knappe paintbrush die op mijn weg kwam op mijn zoektocht naar brandweer… (William Ralston)

Air brush by http://williamralston.blogspot.com

22 Comments

 1. Wij dachten even dat je een in memoriam log geplaatst had over Garry Rafferty, want hij is de man die de groep Stealers Wheel oprichtte. In 1972 (hoe oud was jij toen Sjoerd?) hadden ze die hit “Stuck in the Middle With”. Dus niet *wink, big smile*

  Hopelijk hou je het droog daar in Zuid Limburg. Voor de kerst met Albert nog een dagje naar Maastricht geweest en die foto’s komen nog op onze fotolog.
  Via Renesmurf en just Carla op jouw site terecht gekomen. We komen zeker bij je terug want we vinden allebei je site leuk en informatief. Vanuit die “dolfijne” stad een hartelijke groet van ons.
  Saludos
  Mara

 2. Ik zie in dat plaatje een hevig verlangen naar warm, heet, zomer!
  Ja, ik ben er ook wel aan toe, maar weet dat dat nog even op zich laat wachten.
  Laat het dan liever sneeuwen en vriezen, alles beter dan regen.

 3. Van wateroverlast hebben we hier in het noorden geen last, maar grijs en grauw is het hier ook al de hele week, en daar word ik ook niet echt vrolijk van. We zullen nog even moeten doorbijten voordat het voorjaar is.
  Probeer er in elk geval een mooi weekend van te maken!

 4. Ja ’t is winter hé , moed nog drie maanden !
  Millenium trilogie duurt 9uur , deel 1 ; mannen die vrouwen haten , 2. Vrouwen die met vuur spelen ; 3. Gerechtigheid ! elk drie uur en je moet ze zien !

 5. Als de zon maar schijnt, dan val het allemaal wel mee, maar ik ben eerlijk, ook ik vond het gisteren erg somber, heb wel iets gedaan maar een doel bereikt zoals ervoor gepland? Nee, met als gevolg dat ik om 21.00 uur op mijn bed lag en sliep, doodmoe.. nou ja geef er maar aan toe, het kan nog 😉

  XXX

 6. De sneeuw heeft maa@r eens goed duidelijk gemaakt hoe onbeholpen de moderne mens is met dit soort natuurlijk neerslag. De mens in bijvoorbeeld de Himalaya zou zich rot lachen over het verwende westerse mopperen.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: