USB stick
USB stick

USB stick

Ik heb een middel gevonden om er slank uit te zien. Ik hou me alleen op bij dikke mensen

bVision Photography

Mij stoort het als ik iedere keer weer een USB stick in mijn computer moet steken om te zien of er nog bijpast wat ik erop wil zetten. Negen van de tien keer lukt dat dus niet. Maar een oplossing is nabij. Er is een stick in ontwikkeling die zijn afmetingen kan aanpassen aan de beschikbare data die op de USB stick staat. Je kunt dus met het blote oog zien hoeveel ruimte er nog op de stick staat en of er nog een foto, filmpje, of wat anders bij kan. Vol is die dik, leeg is die dun. Logisch toch. En in verschillende vormen te krijgen. Nu weet je meteen het verschil tussen een dunne en een dikke laptop, in een dikke laptop zit zit gewoon meer in…

bVision Photography

21 Comments

 1. Hai Sjoerd,

  lijkt me spannend! Een stickie, dat steeds dikker wordt.
  Of een laptop, die dikker en dikker wordt.

  Maar helaas… het blijft bij fantaseren…
  En dat is nou eenmaal leuk!

  groetjes van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.