Flikken Maastricht
Flikken Maastricht

Flikken Maastricht

bVision Photography

Afgelopen weekend werden we op ons afdelingsuitje verrast door een keiharde moord in het centrum van Maastricht, op klaarlichte dag werd de bekende Maastrichtse kunsthandelaar Sjeng Delahaye op het Onze Lieve Vrouwe Plein in Maastricht vermoord en werd onze hulp ingeroepen om tot een oplossing te komen en de daders te grijpen. Heel Maastricht zijn we door geweest om alibi’s te controleren, aanwijzingen op te volgen en ga zo maar door. Tot een verhoor van de partner van het slachtoffer toe. U begrijpt, het was een in scene gezet spel, maar wel hartstikke goed opgezet en we hebben uren in de binnenstad rondgezworven om tot een uiteindelijke oplossing te komen. Op één van de rustpunten onderweg hebben we a la Baantjer genoten van een echte Limburgse borrel, en tijdens de verhoren kan een stukje Limburgse vlaai niet ontbreken. Uiteraard heeft ons team een eerste, weliswaar gedeelde, plaats gehaald. Mede door gebruik van de onderstaande foto. Het was op dat moment al donker, en niemand kon zien wat op deze gevelsteen stond, maar met behulp enige technische hulpmiddelen, de camera en de flits, was dit schrift toch goed te lezen en te ontcijferen… Ik moet zeggen dat het hele verhaal bijzonder goed in elkaar stak, hulde voor de organisatie en het bedrijf wat dit in elkaar heeft gestoken. (VVV Maastricht en TreaT.nl).

bVision Photography

23 Comments

 1. Had ik maar van dit soort leuke spelletjes gekregen met de managment-trainingen die mijn werkgever organiseerde. Wij moesten heel klassikaal een stad bouwen en het door de NASA ontwikkelde overlevingstochtenspel door middel van discussies tot een goed einde brengen. Maar ja, je leerde er je collega,s goed door kennen.

 2. Blijft leuk, ditsoort uitjes met collega’s! Bezig zijn, wel overleggen en ook de kans om nog wat bij te kletsen en om je heen te kijken.
  Flikken is weer helemaal hot hier in huis sinds Wilko het ook graag ziet. Gezellig saampies op de bank!

 3. Lijkt me mooi om aan mee te doen. Gisteren zijn we met iets soortgelijks bezig geweest, maar dan met een speurtocht in de bossen aan de hand van GPS Coördinaten. Helaas was 1 van de aanwijzingen onvindbaar en konden we de tocht hierdoor niet afmaken. Natuurlijk ga ik nog eens terug, want ik kan niet tegen half afgewerkte zaken. Op http://www.geocaching.com kun je meer terug vinden over GPS tochten.

  Groetjes,

  Gerry

  http://www.1ivision.blogspot.com [Laatste blog over Aurora Borealis]

 4. Het was zo hot dit soort party’s te doen, ik dacht dat het wel bekoeld was, is het misschien ook, maar het is er nog, klinkt wel goed, maar niet zozeer voor mij denk ik 😉 doe mij maar gewoon een dagje Maastricht 😀

  XXX

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.