Van je collega’s…

Bezint eer ge begint, want wie een kuil graaft voor een ander…

bVision Photography

Nee, dat is niet eerlijk, mijn collega Frank kon er ook niets aan doen, want ik was het helemaal zelf schuld. Gistermorgen liep een klein experiment uit op een volkomen ontwrichte site. Heb je een back-up, uiteraard, thuis in de kluis. En waar speel je dan, nou, even tussendoor even iets laten zien en daarna werkte het bij mij, zei Frank nog. Delete maar alles waar BFA voorstaat, dat kan geen kwaad. Waarop ik zei doe dat hier ook maar even… Het resultaat heeft me de hele dag bijgestaan. Een hele witte site, zonder goede opmaak, een verschoven header en dan ook nog de opmerking krijgen dat wit ook wel aardig is. Ik ben gelukkig een rustig mens wat niet snel in paniek raak en kan uiteraard niet gaan sleutelen in tijd van de baas. Daarnaast wist dat ik e.e.a. wel weer op zijn plaats kon krijgen. En, zoals u ziet is dat ook weer aardig gelukt, grappig is alleen dat mij dat net moet overkomen. Om ervoor te zorgen dat me datzelfde niet nog eens gebeurd, neem ik hem mee, op een USB stick uiteraard… Vandaag heeft Frank verlof, zoals iedere vrijdag, en kan er niets gebeuren, hoop ik. Als geintje kan ik dat wel hebben, het moet alleen niet een dagelijkse gewoonte worden.

bVision Photography

19 Comments

 1. Het is een lief jong…. moet je maar bedenken.

  Love As always
  Di Mario

 2. Gelukkig alles weer goed gekomen…!!
  Fijne vrijdag en een smakelijk visje.
  Op naar een heel goed weekend.
  Geniet er volop van.

 3. Oef alles is weer in orde !

 4. Je was in ieder geval weer van de straat. Ook dat is wat waard.

 5. Hai Sjoerd,

  laat Frank voortaan met z’n tengels van je site afblijven…
  Haha, nee hoor: je deed het zelf. Hij gaf alleen aan. Tenminste zo heb ik het begrepen.

  Ik wil ook niet dat iemand iets veranderd aan, laten we iets “simpels” noemen: mijn bureaublad. Afblijveeee!!!

  Vrolijk weekeinde Sjoerd!
  Groet van Marlou

  .

 6. Tja, die verdomde Delete knop ook…

 7. Dus jij doet zulke dingen onder werktijd? 😮

 8. It can happen, hahahaha ja been there, done that too…

  XXX

 9. Een hele geruststelling dit verhaal, want ik dacht werkelijk dat het aan die oude machine en die nieuwe laptop van mij lag.

 10. Nog even en ’t is weer weekend, dan kunnen de puntjes op de i 😉

 11. Wie een kuil graaft voor een ander heeft werk.
   

 12. Ag het overkomt de besten weleens. 😉

 13. Eind goed, al goed, zullen we maar zeggen. En je hebt weer wat bijgeleerd.
  Maak er een mooi weekend van, Sjoerd.

 14. daar heb ik niets van gemerkt.
  gelukkig maar ?

 15. Dat is wel even schrikken. Gelukkig is het weer goedgekomen. Maar dit moet je niet wekelijks hebben.
  Prettig weekend. Even bijkomen.

 16. Een wit scherm is heel erg. Bij mij was alles stuk en weg. Gelukkig heb je het weer voor elkaar gekregen!

 17. ik had geen tijd vandaag om te kijken, niks gezien dus.
  maar gelukkig is alles weer goed gekomen.
  🙂

 18. ja, van zomaar dingen deleten is nog nooit iets goed gekomen.
  Maar daar zijn backups dan weer handig voor!

 19. No worries : niks van gemerkt… dat is ’t voordeel wanneer je niet dagelijks op blogbezoek gaat lol

Geef een reactie