Van je collega’s…

Van je collega’s…

Bezint eer ge begint, want wie een kuil graaft voor een ander…

bVision Photography

Nee, dat is niet eerlijk, mijn collega Frank kon er ook niets aan doen, want ik was het helemaal zelf schuld. Gistermorgen liep een klein experiment uit op een volkomen ontwrichte site. Heb je een back-up, uiteraard, thuis in de kluis. En waar speel je dan, nou, even tussendoor even iets laten zien en daarna werkte het bij mij, zei Frank nog. Delete maar alles waar BFA voorstaat, dat kan geen kwaad. Waarop ik zei doe dat hier ook maar even… Het resultaat heeft me de hele dag bijgestaan. Een hele witte site, zonder goede opmaak, een verschoven header en dan ook nog de opmerking krijgen dat wit ook wel aardig is. Ik ben gelukkig een rustig mens wat niet snel in paniek raak en kan uiteraard niet gaan sleutelen in tijd van de baas. Daarnaast wist dat ik e.e.a. wel weer op zijn plaats kon krijgen. En, zoals u ziet is dat ook weer aardig gelukt, grappig is alleen dat mij dat net moet overkomen. Om ervoor te zorgen dat me datzelfde niet nog eens gebeurd, neem ik hem mee, op een USB stick uiteraard… Vandaag heeft Frank verlof, zoals iedere vrijdag, en kan er niets gebeuren, hoop ik. Als geintje kan ik dat wel hebben, het moet alleen niet een dagelijkse gewoonte worden.

bVision Photography

19 Comments

 1. Hai Sjoerd,

  laat Frank voortaan met z’n tengels van je site afblijven…
  Haha, nee hoor: je deed het zelf. Hij gaf alleen aan. Tenminste zo heb ik het begrepen.

  Ik wil ook niet dat iemand iets veranderd aan, laten we iets “simpels” noemen: mijn bureaublad. Afblijveeee!!!

  Vrolijk weekeinde Sjoerd!
  Groet van Marlou

  .

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: