Katten
Katten

Katten

Iedereen weet wel dat we twee asielkatten hebben, Macey en Daisy met ieder een eigen willetje. Is de ene heel rustig en op haar manier aanhankelijk, Macey dus, de andere denkt dat ze heel lief is en echt overal bij je moet zijn, Daisy herself. Macey is heel grof gebouwd en Daisy is een kleine opdonder. Waarom altijd die kleinste het lastigste zijn weet ik niet. Heel lief zit ze je trouw aan te kijken met haar kont voor op het toetsenbord en pontificaal voor het scherm. Als je in de keuken staat is het geheid iedere dag een keer prijs en sta je haar op de poten, Ze haalt trouw wat halen in nieuwe kleding, maar voor de rest is ze ook wel lief. Als personeelslid moet je daar maar aan wennen…
Maar waarom dat beest midden in de nacht, oké in de hele vroege ochtend, de grote ventilator van de airco op volle kracht aanzet, terwijl het al net drie graden boven nul is is me een raadsel. En volgens mij heeft dat meer met je personeel pesten te maken dan wat anders. Ik heb meteen de stekker eruit getrokken, dat flikt ze niet nog een keer. Ik geloof ik ga maar een vakbond oprichten voor mensen die denken dat ze eigenaar zijn van een kat… Liefhebbers ?.

bVision Photography

26 Comments

 1. ik doe zeker mee! als personeel van 2 bazen en 1 bazin verbaas ik me nog steeds dat ik bv een deur moet opendoen. Terwijl er een kattenluik zit en het keukenraam aan de voorkant open staat…..”mieuw mieuw” = doe de voordeur open, ik kom graag in stijl binnen!!
  Ik doe zeker mee!!

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Zag je naam bij Carla staan en dacht kom even aan.
  We worden gelijk lid, wij hebben ook 2 katten, een Oostenrijkse rode kater en een Europeesekorthaar.
  Ze leveren ons dezelfde streken als bij jou.
  Ook 2 honden, maar je weet wel wie de baas zijn. oma

 3. Ons katje Mischou kruipt niet alleen graag op m’n schoot maar ook op een toetsenbord als ik aan het computeren ben. Dit in tegenstelling tot onze kater Snuitje die op de grond blijft. Zo zie je dus maar weer dat ook bij ons de katten verschillend van karakter zijn. Voor foto’s van de beestjes, ga naar onze fotolog, categorie “onze katten”.
  Oh ja nog wat, als Mischou wil dat ik ’s morgens m’n bed uitkom, dan gaat ze met haar pootje over m’n gezicht wrijven. Uiteindelijk moet ik dan wel opstaan, mits het niet te vroeg is.
  Groetjes
  Mara

 4. Haha, herkenbaar.
  Onze Nevyn rolt het liefst op mijn toetsenbord en muis als ik daarmee bezig ben.
  Hij kent sneltoetsen die ik niet ken. Vensters, werkbalken en letters komen en verdwijnen. Maar hij is wel lief.

 5. Hai Sjoerd,

  en daarom houd ik zo van katten!!!
  Wat een geweldige beesten.

  Jammer, dat mijn geliefde allergisch is.
  Anders zou ik er hier ook wel twee uit het asiel hebben rondlopen…

  Ik mis mijn katten nog steeds…
  Geniet maar lekker van die kleine sodemieter…

  groet van Marlou

  .

 6. whahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa bij deze meld ik mij meteen aan!

  ~proest~ had ik al een korte nacht afgelopen nacht, de wekker moest even heel erg vroeg gaat die kater van mij ook nog eens dat beetje nacht wat ik had lopen rotzooien, plastic eten ofzo wat kraakt, boven op mij staan stampen met 4 poten en keihard spinnen en dan ook nog naast mijn hoofd en dan met zijn snorharen in mijn gezicht lopen voelen, ineens een poot op mijn lippen en ga zo maar door, ik denk dat ik zometeen nog wel even instort 😉

  XXX

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.