Autodate

Dit bord kwam ik toevallig tegen in mijn zeer grote verzameling digitale prenten uit de afgelopen jaren. deze werd gemaakt op een blogtreffen op 1 juli 2006 in Utrecht, dus inmiddels al weer wat jaartjes geleden. Het was destijds een super treffen en van de mensen die ik daar heb ontmoet komen er nog regelmatig mensen hier voorbij of bezoek ik nog mensen op hun hyves account omdat ze allang geen blog meer hebben. Het bord kom je hier in het zuiden niet tegen en ik heb er toch even heel raar tegenaan staan kijken en heb me daar af staan vragen wat het het voorstelde. Ik ben thuis meteen gaan uitzoeken waar het allemaal precies voor diende, voor stadsbewoners natuurlijk niets vreemd, maar voor uw Limbo man een raadsel. Er staat een www adres op, dus voor wie nieuwsgierig is, ga je gang. Normaliter heb ik vandaag vrijdag. Maar, helaas, het leven is een groot vraagteken, en de omstandigheden dwingen mij om morgen ook te gaan werken. Geen punt bij mij, die dag haal ik wel weer eens in met een superlang weekend of zo…

bVision Photography

17 Comments

 1. Een ‘autodate’ is dat niet hetzelfde als hier in Belgie de ‘carpool’ ?

 2. Vijf jaar na dato heeft het nog steeds niet Limburg bereikt. Dus rest slechts de konklusie dat het allemaal leuk bedacht is, maar waarschijnlijk geen lang en uitgebreid leven beschoren is geweest.

 3. Opel zoekt Volvo, voor de eenzame avonden.

 4. Autodate: Heb je dan automatisch een leuke vent of dame om mee te carpoolen??

 5. nou ik woon in de provicie utrecht maar het bord nog nooit gezien hoor.

 6. Dit is inderdaad ook een nieuw bord voor mij. Eerlijk gezegd let ik niet zo op straatborden. Hier in Nijmegen heb ik er in ieder geval nog geen enkele gespot.

 7. Dat bord heb ik hier in het noorden ook nog nooit gezien. Hier ken ik alleen wat afgelegen parkeerplaatsen waar duistere dates plaatsvinden, maar daar blijf ik maar liever uit de buurt.

 8. Voor mij is het ook nieuw. Wat het werk betreft moet je maar denken dat het toch geen weer is om buiten te spelen 😉

 9. Ik kende het bord ook niet. Je moet nogal wat lezen om te weten wat ermee bedoeld wordt. Een bord voor insiders.

 10. Hai Redstar,

  het lijkt me wel wat, om een bloggersdate te hebben!
  Toen ik nog bij het Volkskrant Blog schreef hadden we dat ook eens in de zoveel tijd.

  het is heel apart om elkaar eens in levende lijve te ontmoeten.

  Dat van Connectcar lijkt me heel commercieel.
  Greenwheels is dat niet en ik vind het een prima instelling, want ik heb geen auto.

  Groet!
  Marlou

  .

 11. Werken is helemaal niet zo vervelend, ik zou willen dat ik het zou kunnen…

 12. dat soort borden staan hier meer hoor, tegenwoordig vooral van greenwheels. Die hebben ze in limburg toch ook?
  http://www.greenwheels.nl/nl/Home/Particulieren/Home.html

 13. Ik ging meteen kijken, nog nooit gehoord van zo’n bord. Het principe ken ik echter wel. 🙂
  Ik heb ook nog een ‘raar’ bord in mijn verzameling. Een bord uit België met ‘dit is de groetstraat’ en dat bord was om te zorgen dat mensen elkaar op straat groeten. 😀

 14. Als ik date, dan doe ik dat liever met een dame dan met een auto.. Een auto met dame is nog makkelijker 😉

  Love As Always
  Di Mario

 15. Ik voel niet echt de drang dit uit te zoeken.. Voor mij is het niet meer dan een van de vele borden.

 16. Is dat niet voor gasten die samen gaan werken en één ervan hun auto achterlaten op deze parking ? Bij ons heet dat carpoolen !

 17. Vier dan vandaag maar gewoon dinsdag en morgen woensdag.
  Is er toch aan de dagen van de week niets vreemds.
  Succes vandaag.

Geef een reactie