Autodate
Autodate

Autodate

Dit bord kwam ik toevallig tegen in mijn zeer grote verzameling digitale prenten uit de afgelopen jaren. deze werd gemaakt op een blogtreffen op 1 juli 2006 in Utrecht, dus inmiddels al weer wat jaartjes geleden. Het was destijds een super treffen en van de mensen die ik daar heb ontmoet komen er nog regelmatig mensen hier voorbij of bezoek ik nog mensen op hun hyves account omdat ze allang geen blog meer hebben. Het bord kom je hier in het zuiden niet tegen en ik heb er toch even heel raar tegenaan staan kijken en heb me daar af staan vragen wat het het voorstelde. Ik ben thuis meteen gaan uitzoeken waar het allemaal precies voor diende, voor stadsbewoners natuurlijk niets vreemd, maar voor uw Limbo man een raadsel. Er staat een www adres op, dus voor wie nieuwsgierig is, ga je gang. Normaliter heb ik vandaag vrijdag. Maar, helaas, het leven is een groot vraagteken, en de omstandigheden dwingen mij om morgen ook te gaan werken. Geen punt bij mij, die dag haal ik wel weer eens in met een superlang weekend of zo…

bVision Photography

17 Comments

 1. Hai Redstar,

  het lijkt me wel wat, om een bloggersdate te hebben!
  Toen ik nog bij het Volkskrant Blog schreef hadden we dat ook eens in de zoveel tijd.

  het is heel apart om elkaar eens in levende lijve te ontmoeten.

  Dat van Connectcar lijkt me heel commercieel.
  Greenwheels is dat niet en ik vind het een prima instelling, want ik heb geen auto.

  Groet!
  Marlou

  .

 2. Ik ging meteen kijken, nog nooit gehoord van zo’n bord. Het principe ken ik echter wel. 🙂
  Ik heb ook nog een ‘raar’ bord in mijn verzameling. Een bord uit België met ‘dit is de groetstraat’ en dat bord was om te zorgen dat mensen elkaar op straat groeten. 😀

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.