Os ben héél zünig
Os ben héél zünig

Os ben héél zünig

Allen Swift uit Springfield was wel heel zuinig op het autootje dat hij bij het afstuderen van zijn pa kado kreeg. Het was weliswaar een 1928 Rolls-Royce Picadilly P1 Roadster en hij was spiksplinternieuw toen hij hem kreeg, maar hij waardeerde het kado zo, dat hij er tot vorig jaar bij zijn dood nog in rond tufte. De auto loopt nog steeds als een naaimachientje en is nog als nieuw. Na zijn dood, hij werd 102 jaar, is de auto geschonken aan het Springfield Museum. Hij was de oudste bezitter van een nieuwe auto en reed er 82 jaar in rond en heeft in die tijd er 170.000 miles mee afgelegd. Niet zo heel veel, maar toch… Zo’n pa had ik niet, ik mocht niet eens in zijn auto rijden.

bVision Photography

19 Comments

  1. Als t een troost mag zijn : ik mocht ook niet met pa z’n auto rijden, was echt helemaal ‘zijn’ privé-eigendom ! Niet dat ik zo’n slechte chauffeur ben/was hoor ! Was meer uit principe : ik heb er voor moeten werken, dus doe jij dat ook maar !

  2. Ahwww ik mag wel in de auto van papa rijden, moest er zelfs in leren rijden van hem aangezien het een oude bestelwagen was. 😉

    Maar ik hoef niet te verwachten dat hij me er eentje gaat geven. 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.