Mijn iStore

Mijn iStore

Cloud storage is een betrekkelijk nieuwe rage op het internet, maar wordt al jaren door o.a. Google toegepast. Een cloud is dan een verzamelde hoeveelheid opslagruimte verspreid over verschillende opslagmedia over de hele wereld. Op wat kleinere schaal doen bedrijven dat door hun data storage of opslag te verdelen over verschillende servers, SAN’s en NAS’sen. (SAN=Storage Area Network en NAS=Network-attached storage). Als je het goed doet spreid je zo de risico’s van data verlies. Ik heb zo mijn eigen storage en voor zover ik weet is daar nog niemand opgekomen. Ofwel mijn eigen iStore © 2011 bVision.nl nu maar hopen dat Steve het niet ziet…

bVision Photography

(ter info, een SAN is vergelijkbaar met de interne harde schijf in uw PC, en een NAS is dan de USB externe harde schijf)

19 Comments

 1. Hai Sjoerd,

  Ik sla alles gewoon maar op op mijn extra harde schijf.
  Anders wordt het me te ingewikkeld.
  Dan weet ik het wachtwoord niet meer, of de gebruikersnaam.

  Maar ik vind het knap van je, dat je je zaakjes zo goed voor elkaar hebt!

  Prettig weekeinde!
  Groet, Marlou

  .

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: