Heel lang geleden
Heel lang geleden

Heel lang geleden

Heel lang geleden, op 31 januari in het midden van de zeventiger jaren zijn we getrouwd. Om dat heugelijke feit te vieren zijn we gisteren uitgebreid gaan eten en hangen vandaag overal de vlaggen uit in heel Nederland. Even als vorig jaar is ons oog wederom gevallen op restaurant Macedonië in Margraten. Samen met het hele gezin en aanhang hebben we daar een hele gezellige avond doorgebracht. En bij een feestje hoort een kado, toch. Vandaag voor jullie, muziek, van nieuw talent, de band Staton met zangeres Lara Mol. Ik voorspel dat we van deze dame met haar groep nog heel veel zullen horen, luister zelf maar. Ik werd door Leidse glibber op het goede spoor gezet, ze traden n.l. op tijden de Leidse Jazzweek.

Nieuw nu-soultalent uit Nederland is schaars. Toch staat er af en toe een nieuwe artiest op die de gevestigde orde op z’n grondvesten doet trillen. De band Staton is een goed voorbeeld van zo’n veelbelovende act. Nog maar net een paar maanden samen en nu al een sterke single uit en Nederlands voorprogramma van de Amerikaanse soulartiest Ryan Shaw.19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.