Voorjaar in de bol
Voorjaar in de bol

Voorjaar in de bol

bVision Photography

In het weekend heb ik weer eens ouderwets door het Limburgse heuvellandschap gebatterd. Heuveltje op en heuveltje af, maar daarover morgen meer. Vandaag staat in het teken van het voorjaar wat overal zijn kop op steekt. Zie ook de plaatjes die hierboven en hieronder geparkeerd staan en door een druk op de knop in een ware voorjaarspracht veranderen. Een zeer goed begin van een weekje vrij. Zo ben ik ook eens aan een nieuw thema op de site begonnen. Velen hebben dit al kunnen zien, en dat is een voorbereiding geweest op een make over die er aan staat te komen. Na alle perikelen met Atahualpa zijn we nu over op het thema Weaver. Niemand die dat wat interesseert, want het ziet er bijna hetzelfde uit, maar toch. Wacht maar af wat het aan het einde van de week wordt. Op het einde van de week moet ook de hal boven van een nieuwe tegelvloer zijn voorzien, vandaar dat weekje vrij natuurlijk. Ik hoop wel tussendoor ook nog wat andere zaken te kunnen aanpakken en misschien ook nog even de geest verzetten door een wandelingetje of zo. Plannen genoeg voor deze vrije dagen. Eens kijken wat er op het einde van de week van terecht is gekomen…

bVision Photography

21 Comments

  1. wow mooi die bloemetjes, heb hier nog niks gezien, er wel naar gezocht…………
    ik wil toch ook eens een eigen blog hebben dat gedoe bij weblog ben ik zat.
    nou aan de klus maar weer dan………

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: