Voorjaar in de bol

bVision Photography

In het weekend heb ik weer eens ouderwets door het Limburgse heuvellandschap gebatterd. Heuveltje op en heuveltje af, maar daarover morgen meer. Vandaag staat in het teken van het voorjaar wat overal zijn kop op steekt. Zie ook de plaatjes die hierboven en hieronder geparkeerd staan en door een druk op de knop in een ware voorjaarspracht veranderen. Een zeer goed begin van een weekje vrij. Zo ben ik ook eens aan een nieuw thema op de site begonnen. Velen hebben dit al kunnen zien, en dat is een voorbereiding geweest op een make over die er aan staat te komen. Na alle perikelen met Atahualpa zijn we nu over op het thema Weaver. Niemand die dat wat interesseert, want het ziet er bijna hetzelfde uit, maar toch. Wacht maar af wat het aan het einde van de week wordt. Op het einde van de week moet ook de hal boven van een nieuwe tegelvloer zijn voorzien, vandaar dat weekje vrij natuurlijk. Ik hoop wel tussendoor ook nog wat andere zaken te kunnen aanpakken en misschien ook nog even de geest verzetten door een wandelingetje of zo. Plannen genoeg voor deze vrije dagen. Eens kijken wat er op het einde van de week van terecht is gekomen…

bVision Photography

21 Comments

 1. Dit ziet er heel hoopvol uit. Fijne week. (volgens mij is het lettertype iets anders.)

 2. Deze beelden en mijn eigen waarneming bij mij achterom waren de inspiratiebron voor mijn haiku van vandaag. Want neem me niet kwalijk. De lente kondigt zich toch heel nadrukkelijk aan.

 3. Zo lang het nog geen echt voorjaarsweer is, is het prima weer om binnenshuis wat te klussen. Als dat tegelvloertje net zo strak wordt als het nieuwe thema van je weblog, komt het wel goed.

 4. Het ziet er mooi uit hoor, dat nieuwe blog-jasje.

 5. Ik zie nog veel najaar in de foto.

 6. Hoop dat je plannen uitkomen maar hoe dan ook maak er een leuke week van.

 7. Echt voorjaar inderdaad!
  Hier trouwens ook, we skien ongeveer tussen de bloemetjes, hahaha.

  Ik zie toch wel wat verandering. 🙂
  Fijne week toegewenst.

 8. eerst het vloertje, dan pas wandelen…..

 9. wow mooi die bloemetjes, heb hier nog niks gezien, er wel naar gezocht…………
  ik wil toch ook eens een eigen blog hebben dat gedoe bij weblog ben ik zat.
  nou aan de klus maar weer dan………

 10. ik ben benieuwd naar het resultaat.
  en idd niet vergeten te relaxen tijdens je vrije dagen.

 11. Deze versie laadt idd wat sneller. De vorige vond ik dan ook behoorlijk traag.

  Hier zag ik al een setje kroki in bloei.

 12. Het mooiste wandelgebied vind ik het Limburgse heuvelland. Rustig, mooi en veel vergezichten.
  Weaver bevalt dus goed begrijp ik. Ik ben benieuwd hoe het er eind deze week uitziet dan.

 13. Mooie blommetjes 🙂
  Fijne week en hopelijk komt de zon er ook nog even door.

 14. Geel staat voor mij altijd voor voorjaar…

 15. Deze in mijn tuin komen uit mijn ouders tuin en hecht daar heel erg aan !

 16. O heerlijk dat voorjaars groen en bloemetjes!
  Geniet van je weekje vrij.

 17. Hierbij verklaar jij het voorjaar van 2011 dan officieel voor geopend (of zoiets). Als jij vrij hebt ben je aan het verbouwen, als het de badkamer niet is dan moet de site er aan geloven. Maar zo te zien is er toch leven na Atahualpa 😉
   

  • Weaver, en een heel stuk sneller in de opbouw dan atathualpha, en die jongen leert heel snel… Kijk maar eens in het admin gedeelte bij de voorbeelden…

 18. Die gele bloemetjes zijn een beetje heel erg vroeg volgens mij.

 19. Ik wens je een mooie week toe, en dat aan het eind van deze week alles af en gedaan is wat je allemaal van plan bent..!!

 20. Dat heb ik nou ookal altijd aan het einde van de week.. dat ik bekijk wat er niet of wel van terecht is gekomen.

  Love As always
  Di Mario

Geef een reactie