Over druk gesproken
Over druk gesproken

Over druk gesproken

Af en toe is zo’n vrije woensdag wel eens handig. Vooral als je een zoon hebt die dan met de aannemer afspraken maakt dat ik dan wel thuis ben. Gisteren hebben ze de goede kozijnen voor de voorzijde geleverd en geplaatst, daarover niets dan lof. Met het juiste gereedschap is dat zelfs bij een temperatuur van -1 wel te doen… brrrr. Maar zo is wel de hele dag naar de Filistijnen. Ondanks dat heb ik ook maar een kozijn besteld voor in de tuin. Dat wordt eind maart, jawel, ook op een woensdag geleverd, is er een (kleer)kast gescoord voor mijn zoon, een PAX van Ikea, voordat ik daar rare vragen over krijg. Staat alles weer op zijn plaats en is de Orchideeën verzameling ook weer verzorgd. En als ik van één ding vrolijk wordt, is het wel als onze orchideeën weer in bloei komen. Om u een idee te geven, momenteel bloeien, of komen in bloei ca 11 van de 27 orchideeën… en dat blijft meestal rond dat aantal steken. Dat vergt uiteraard wel iets meer verzorging dan alleen af en toe wat water geven. Op de foto, planten uit de “kweekbak” die in bloei komen.

bVision Photography

26 reacties

 1. Hai Sjoerd,

  ik had een vriendin, die was tovenaar met orchideeën: gouden handjes, of nee.. groene vingers.
  Ze zullen haar missen, die mooie bloemen, want ze is helaas overleden.
  En ik…
  ik kan er niets mee. Bij mij komen ze niet terug in bloei.

  Jij mazzelaar! geweldig fijn…

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.