Optocht

Degene die dachten dat hier vandaag wel een beschrijving zou staan van de carnavalsoptocht in Gebrook komt dus bedrogen uit. Ik was van plan om lekker vroeg op te houden met werken om in het zonnetje een paar mooie foto’s te maken, maar het mocht niet zo zijn. Ik was op het werk zo intensief met een probleem bezig wat ik in eerste instantie niet kreeg opgelost dat ik de tijd volkomen kwijt was. Ofwel ik keek op de klok en het was twee uur later dan ik dacht om naar huis te gaan. Het positieve is dat het probleem is opgelost en de dag werkelijk is omgevlogen. Dat zit gewoon in het beestje, af en toe ben ik gewoon een terriër wat dat betreft. Ik kan me helemaal in een probleem ingraven en vergeet dan alles en iedereen om me heen. Het is dat collega’s dan af en toe een kop koffie naast me neerzetten, anders zou ik ook nog vergeten dat de inwendige mens af en toe ook verzorgt moet worden. Jammer is dat jullie nu een jaar moet wachten op de volgende kans om daar foto’s van te zien.

bVision Photography

22 Comments

 1. Zelf ben ik niet zo’n pitbull, maar ieder beestje z’n aard he, moet kunnen. Benijd die pitbulls soms wel es, zal je in ieder geval een beter gevoel geven dan die carnavaloptocht .

 2. Je baas zal het fijn vinden dat je zo hard werkt!

 3. maar toch wel een lekker gevoel natuurlijk die onmogelijke klus geklaard te hebben, blijft langer hanger dan die optocht.

 4. Ik zie hier toch duidelijk een MOL aan het werk.

 5. leuke carnavalplaatje zijn leuk, anders zijn het geen leuke carnavalsplaatjes, maar bijvoorbeeld stomme carvalsplaatjes, die dan ook stom zijn. ach, ik overleef het wel, zonder carnavalsplaatjes. Hoop ik. Hachelijk?

 6. Ik heb al foto’s gezien van carnaval, ik kan weer een jaartje vooruit.
  Wel mooi dat je het probleempje hebt opgelost.

 7. Dan heb ik toch heel ander werk, want wat vandaag niet lukt komt morgen wel!
  We mogen dan ook niet overwerken.

 8. Dat ik me ergens zo op stort, dat ik de tijd vergeet, overkomt me niet zo vaak meer.
  Gelukkig heb ik net op een vorig weblog nog een vleugje carnaval opgesnoven, dus ik red het wel zonder foto’s van de Gebrookse optocht.

 9. Heet dat niet (met het allernieuwste hypewoord) Flow, dat tijdvergeten? Als ik die hype geloven mag is dat héél gezond 🙂 Maarja, zoals dat gaat met hypes, meestal blijkt mee/tegen te vallen 😉

 10. Ollie kan zich daar ook mee ingraven met een probleem , want die moeten door ollie kunnen opgelost worden , hoe dan ook al duurt het 24 uur.

 11. Hai Sjoerd…

  heel herkenbaar!
  Ik heb precies hetzelfde. En zal ik je wat vertellen: ik vind het gewoon leuk!
  Dus we blijven doorbijten…

  Groetjes!
  Marlou

  De komende twee weken zijn mijn stukjes te lezen op:
  http://ikkanvliegen.wordpress.com/

  .

 12. Ag, ik denk dat ik het wel overleef zonder de foto’s. 😉

 13. IK heb ook wel een jaar geduld hoor. Fijn dat je eruit bent.

 14. Tijd kan zo snel gaan, als je ergens in verdiept bent…

 15. Soms is er een probleem waar ik jaren lang in ingegraven zit. En heb ik dus de tijd om een jaartje te wachten op die foto.

 16. Gelukkig heb jij het goed op kunnen lossen,
  En die foto’s nah die kunnen we ergens anders wel zien.

 17. Ik mis het niet hoor. Ik kan wel een jaar wachten. Ben wel nieuwsgierig naar het probleem.

 18. Dan moet je van de week maar wat eerder weggaan en wat mooie foto’s van de omgeving maken. De natuur is toch mooier dan welke optocht ook.

  Love As Always
  Di Mario

 19. die foto’s zien we volgend jaar wel.
  voornaamste is dat het probleem opgelost is en dat jij tevreden kunt zijn.

 20. Die optocht is toch wel door gegaan denk ik.
  Een probleem op je werk op kunnen lossen, geeft ook een plezierig gevoel.
  Fijne dag vandaag weer.

 21. Niks mis mee.
  Ieder beestje heeft zijn / haar eigen aard.
  Niks mis mee. Zei de leeuwin.

 22. Laat maar! Die foto’s zijn toch ieder jaar hetzelfde. Daarom beter een foto als deze, van een mannetjesputter…..

Geef een reactie