Optocht
Optocht

Optocht

Degene die dachten dat hier vandaag wel een beschrijving zou staan van de carnavalsoptocht in Gebrook komt dus bedrogen uit. Ik was van plan om lekker vroeg op te houden met werken om in het zonnetje een paar mooie foto’s te maken, maar het mocht niet zo zijn. Ik was op het werk zo intensief met een probleem bezig wat ik in eerste instantie niet kreeg opgelost dat ik de tijd volkomen kwijt was. Ofwel ik keek op de klok en het was twee uur later dan ik dacht om naar huis te gaan. Het positieve is dat het probleem is opgelost en de dag werkelijk is omgevlogen. Dat zit gewoon in het beestje, af en toe ben ik gewoon een terriër wat dat betreft. Ik kan me helemaal in een probleem ingraven en vergeet dan alles en iedereen om me heen. Het is dat collega’s dan af en toe een kop koffie naast me neerzetten, anders zou ik ook nog vergeten dat de inwendige mens af en toe ook verzorgt moet worden. Jammer is dat jullie nu een jaar moet wachten op de volgende kans om daar foto’s van te zien.

bVision Photography

22 Comments

  1. frank-103

    leuke carnavalplaatje zijn leuk, anders zijn het geen leuke carnavalsplaatjes, maar bijvoorbeeld stomme carvalsplaatjes, die dan ook stom zijn. ach, ik overleef het wel, zonder carnavalsplaatjes. Hoop ik. Hachelijk?

  2. Heet dat niet (met het allernieuwste hypewoord) Flow, dat tijdvergeten? Als ik die hype geloven mag is dat héél gezond 🙂 Maarja, zoals dat gaat met hypes, meestal blijkt mee/tegen te vallen 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.