Vlindertuin in de orchideeënhoeve
Vlindertuin in de orchideeënhoeve

Vlindertuin in de orchideeënhoeve

bVision Photography

Ik kan er natuurlijk een hele hoop woorden aan vuil maken, maar klik gewoon eens op de foto’s en vraag u af of het waard is om daarvoor naar de orchideeënhoeve in Luttelgeest te rijden. Met in uw achterhoofd dat het voor u waarschijnlijk veel dichterbij is dan voor mij. Ik heb er in ieder geval fijne herinneringen aan over gehouden. Vandaag moet ik weer op pad, richting Utrecht-Overvecht. Niet voor mijn plezier, maar je weet nooit…
Voor degene die het interesseert, de foto’s zijn gemaakt met een Olympus E420 DSLR camera met een 18-180 objectief, zonder statief en zonder flits te gebruiken.

bVision Photography

21 reacties

 1. Zo, wat scherp! Super zo’n vlindertuin. Ik heb ook weer zin om te fotograferen. De laatste keer dat ik in een vlindertuin was in Amsterdam meende ik wel een hele grote vlinder te ontdekken. Hij zat achter een blaadje verscholen en ik tuurde en tuurde. Totdat het grijze roetsjjj wegrende. Het bleek een ordinaire muis te zijn. (Een plaag aldaar)

 2. Hai Sjoerd,

  prachtig, die tuin!
  Ga ik ook op mijn “to do” lijstje zetten.
  Mooie foto’s ook. Zo’n camera ga ik eens bekijken.
  Ik doe alles met een klikklakje en het ziet er niet uit.
  Maar dit is wel heel mooi…

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.