A way of living
A way of living

A way of living

bVision Photography

Ofwel, hoe ik 12 kilo ben kwijtgeraakt en nog steeds gewicht verlies. Het lijkt een beetje op reclame, maar dat is het echt niet. Het plaatje boven en onder maken veel duidelijk. Door de week zijn we hele nette mensen die op ons gewicht letten met een beetje hulp en in het weekend doen we een beetje heel gewoon. Met een wijntje en alles erop en eraan. Door de week: Als ontbijt een kom muesli met yoghurt, of als we minder tijd hebben een shake. De middag wordt gevuld met een reep gevulde chocola, en in de avonds eten we veel groente met een stukje vlees en afwisselend rijst, aardappelen, frieten (ohne sahne !!!) of macaroni. En tussendoor lekker veel fruit. En dat bevalt ons eigenlijk prima. Wat een paar kilo’s hadden moeten worden zijn er inmiddels dus heel wat meer geworden.

bVision Photography

25 Comments

 1. Heel goed bezig Sjoerd, zo hoort het, lekker en toch gezond. Velen denken dat ze honger moeten lijden als ze gaan dieeten, maar het kan ook anders… Mooie kunstige hapjes op je foto’s ! Mmmm lekker ! Maar eigenlijk te mooi om op te eten !

 2. Dat zal een lekker gevoel zijn, al die kilo’s niet meer mee hoeven te slepen. Maar bij dit dieet zou ik mijn volkorenboterhammen wel missen hoor, daar lever ik graag de gevulde reep en de shake voor in.

 3. Hai Sjoerd,

  nou… dat zijn nog eens goeie tips.
  Die adviesjes ga ik volgen, want bij mij mag er ook wel wat af.
  En in het weekeinde lekker genieten van allerlei lekkers, da’s niet verkeerd!

  wat een prachtige creaties heb je gefotografeerd!
  Vooral die onderste vind ik mooi, met al dat fruit.

  Groet en een slanke dag vandaag!
  Marlou

  .

 4. ria

  Lekker dat je zoveel kilo’s kwijt bent op een eigenlijk eenvoudige manier. ’t Zijn ook vaak de extra dingen ’s avonds. Die gebakjes zien er wel erg smakelijk uit 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.