Fotoclub
Fotoclub

Fotoclub

Gisteren hadden we een klein uitje gepland met de fotoclub. En laat het nou net na een uur of drie bewolkt raken. Weg mooie zon, weg blauwe lucht, maar een kniesoor die daar op let. Voor de omgeving hadden we het gebied tussen Spaubeek en Schinnen uitgekozen. Aan de rand van het Stammenderbos, van de Annakapel via het oliemolendervoetpad naar Kasteel Terborg. Voor mij bekend terrein, maar niet minder mooi. Bij wat minder licht wordt het meer zoeken naar geschikte onderwerpen en een correcte lichtinval en kijk je toch anders naar je onderwerpen. Op iedere tocht hoop ik altijd toch wat te vinden wat ik niet zocht, en waarvoor ik niet naar die plek toeging. Dus niet het kwikstaartje, of de paarden die vonden dat wij indringers waren, of de kapel die hier al eens te gast was, of het Kasteel wat het niet maakt, die foto’s bewaren we voor de volgende clubavond. Nee, vandaag alleen een foto van een klein stukje natuur, waar je anders niet naar kijkt, wat je niet ziet, waar je overheen kijkt omdat het zo iel is. En ook hier geldt, voor mij zijn het allemaal mooie planten, dus vraag me niet wat het is, ik weet alleen dat ik het mooi vond en dat het vandaag vrijdag is.
De planning voor het weekend is een cursus stukadoren. Maar daarover hoort u ongetwijfeld meer na het weekend.
ps, de foto is aanklikbaar voor een groter formaat.

bVision Photography

21 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.