Een roestige zondag (26)
Een roestige zondag (26)

Een roestige zondag (26)

Vandaag voor jullie toch een roestig plaatje. Raad maar eens wat het is zou ik zo zeggen. Roestig is het zeker maar toch nog heel goed bruikbaar, Om u een beetje in de goede richting te duwen geef ik een hint. Het is voor smal ….. Ik mag zoals u weet de hele dag op cursus stukadoren. Als het goed is, zijn straks de wanden van de woonkamer van mijn dochter klaar en weet ik hoe ik dat verder ook zelf kan doen in mijn eigen huis. Voor u allen een roestige zondag.

bVision Photography
(klikken op de foto geeft een groter resultaat)

20 Comments

  1. ria

    Stucadoren is een vak apart, ik zou het aan vaklui overlaten, die hebben het zo gepiept terwijl je zelf uren staat te modderen. Geen idee wat dat voor iets roestigs is hoor…

  2. M’n lief fluisterde me als treintjesgek in dat dit vast te maken heeft met een stukje spoorrails. Ik zou er niet opgekomen zijn. Heeft hij gelijk?
    Wat een heerlijk begin van deze zon-dag. Hij staat bij ons uitbundig aan de hemel. Net als vorige week toen we o.a. in Katwijk aan Zee waren. Dat wordt vandaag dus een ‘genietdag’. Doe je met me mee?
    Saludos
    Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.