Les Stukadores
Les Stukadores

Les Stukadores

bVision Photography

Moe, maar voldaan na een hele zondag hard werken in de bouw. De woonkamer van mijn dochter is zo goed als klaar. Tenminste wat het stukwerk aangaat. En ik moet zeggen, het is me meegevallen. Niet dat ik zo geweldig ben, maar ik leef nog en mijn rug doet ook nog mee. Stukadoren is gewoon hard werken. En geleerd heb ik zeker. Op de foto ziet u de zuster van de vriend van mijn dochter, die mij probeert een beetje te laten ruiken aan het vak. En ik moet zeggen dat ik ook dingen geleerd heb. Ik had al wat ervaring opgedaan in ons eigen huis, maar ik ben gewoon in dat opzicht een pietje precies. En op grote oppervlakten werkt dat niet, dan moet je meters maken. En dat hebben we vandaag gedaan. Alle scheve stukken liggen voortaan op mijn bord, dat zal me eeuwig heugen. Als er iets scheef is komt het commentaar dat stuk heeft je vader gedaan, maar dat is de prijs die er aan vast zit. Wellicht komt er nog een vervolg daar… Thuis ligt de badkamer nog te wachten. Dat zal wel een vakantieklus worden.

bVision Photography

19 Comments

 1. strak hoor.

  de muur
  bedoel ik.

  voordat iemand weer gaat denken
  dat ik de stucatrice bedoel.

  die misschien ook wel strak is
  ik wil niemand beledigen…

  maar voordat ik wordt beticht
  van internetvleierij

 2. Mijn petje gaat echt voor je af Sjoerd dat je dit voor je dochter allemaal gedaan hebt. Dat zou mijn lief gewoon niet kunnen, maar die heeft weer andere kwaliteiten. Voel je je rug nog? Zeker geen snipperdag kunnen nemen?
  O.T. 2x Katwijk bij ons op de site. Jij weet wast wel het antwoord op de laatste log. Of niet?
  Groetjes
  Mara

 3. Aah, de badkamer, hier komt de aannemer in week 15 of 16 om te beginnen daaraan… dit weekend wel e.e.a. in huis geklust, kleine zaken. En vanmorgen even wat gaten gedicht met vulmiddel, jawel, chantal is best handig…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.