Droomreizigers en realiteit
Droomreizigers en realiteit

Droomreizigers en realiteit

bVision Photography

Een kort bericht deze keer, ik kan n.l. bijna niet meer op mijn voeten staan. Sakkerdjie, op mijn vrije dag de hele dag bezig geweest in de tuin, terwijl aan de andere kant mensen bezig waren met het plaatsen van een kozijn in mijn tuin. Dat verliep gelukkig heel voorspoedig, zodat in in de loop van de middag nog even een schilderij in de tuin kon ophangen, een kruidenrek kon plaatsen en wat planten kon verpotten. En wat ik in al die klussen vergeten ben is deze zaken vast te leggen op mijn extended memory. Toen daar wel de gelegenheid voor was werd het donker en begon het te regenen, die houd u dus te goed of tegoed. Maar desalniettemin ben ik toch een tevreden mens.
De foto die u hier vandaag boven ziet is een impressie van een kunstwerk van Erik Sok, met een soundscape van Ferrie = @Differentieel. De foto is in het weekend gemaakt tijden mijn bezoek aan Droomreis, een expositie van diverse kunstenaars in de oude filtergebouwen in het Schutterspark te Brunssum. Naast Brunssum doen ze nog andere locaties aan, maar dat kunt u op de site van droomreizigers wel vinden. Het mooie van deze expostie is het nauwe contact dat je kunt hebben met de makers van de kunstwerken. Sommige zijn zelfs ter plaatse nog bezig met het vervolmaken van hun creatie. Bijzonder getroffen was ik door een opstelling met een aantal creatieve kijkdozen, waarvan er ene met spiegels was gemaakt en een perfect Droste effect had. Ik hoop dat het op de foto hieronder goed zichtbaar is. (foto’s zijn clickable)

bVision Photography

21 Comments

  1. Ben benieuwd naar het resultaat van je klus werkzaamheden. 🙂
    Met de kunst kan ik weinig, niet dat ik niet van kunst hou, maar ik moet het in real life zien wil ik er iets mee kunnen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.