Wat is erger
Wat is erger

Wat is erger

Wat zou er nu erger zijn. Vrijdag de dertiende of 1 april. Of je hebt pech, of je wordt in de zeik gezet… Ik heb het idee dat 1 april overigens hier in het zuiden een langzame dood aan het sterven is. Je hoort er nog maar vrij weinig over en iedereen vindt het wel goed zo. De naakte waarheid op mijn log is sowieso ook af en toe even ver te zoeken als een korreltje zout in de winter, daarvoor hoeft het niet 1 april te zijn. En met de ravage die de Japanners over zich heen hebben gekregen kunnen de grappen eigenlijk wel even achterwege blijven. Gisteren was weer eens een gezellig avondje klussen aan de luchtvloot van ons. Als ik er aan denk laat ik eens zien hoe we in het weekend films maken vanuit de lucht met een camera onder een van onze toestellen. Mijn vriend Humberto heeft een mooie camera waarmee full HD films gemaakt kunnen worden. Een voorbeeld vanaf de grond kunt u hier zien. De vliegende heks van een van onze leden, nee, geen 1 april grap, maar een voorbeeld hoe ver je kunt gaan met modelvliegen. De film vanuit de lucht volgt nog. Ik heb er wel ene, maar om daar nu 8 minuten naar te gaan kijken wil ik u niet aandoen. Hij staat overigens wel op de site van Humberto.

20 Comments

 1. 1 april, daar wordt hier ook steeds minder over gesproken.
  In het verleden zaten daar soms wel goeie tussen, maar op den duur weet men toch dat men op die dag moet uitkijken voor grappen.
  En vrijdag de 13e is gewoon onzin.
  Mooie vliegende heks.

 2. Geen van beiden hier, maar 28 december, dag van de onnozele kinderen. In Spanje is dat net zo’n dag als 1 april in Nederland. Elkaar een beetje voor de gek houden. Wist je dat Sjoerd? En dan nog wat, de verjaardag van Albert is ……… 28 december. Daar wordt hij vaak mee geplaagd door onze Spaanse vrienden en kennissen. Ik ga je een fijne laatste werkdag toewensen.
  Groetjes
  Mara

  P.S. Leuk die vliegende heks

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.