Wat is erger

Wat zou er nu erger zijn. Vrijdag de dertiende of 1 april. Of je hebt pech, of je wordt in de zeik gezet… Ik heb het idee dat 1 april overigens hier in het zuiden een langzame dood aan het sterven is. Je hoort er nog maar vrij weinig over en iedereen vindt het wel goed zo. De naakte waarheid op mijn log is sowieso ook af en toe even ver te zoeken als een korreltje zout in de winter, daarvoor hoeft het niet 1 april te zijn. En met de ravage die de Japanners over zich heen hebben gekregen kunnen de grappen eigenlijk wel even achterwege blijven. Gisteren was weer eens een gezellig avondje klussen aan de luchtvloot van ons. Als ik er aan denk laat ik eens zien hoe we in het weekend films maken vanuit de lucht met een camera onder een van onze toestellen. Mijn vriend Humberto heeft een mooie camera waarmee full HD films gemaakt kunnen worden. Een voorbeeld vanaf de grond kunt u hier zien. De vliegende heks van een van onze leden, nee, geen 1 april grap, maar een voorbeeld hoe ver je kunt gaan met modelvliegen. De film vanuit de lucht volgt nog. Ik heb er wel ene, maar om daar nu 8 minuten naar te gaan kijken wil ik u niet aandoen. Hij staat overigens wel op de site van Humberto.

20 Comments

 1. Dit is humor!
  Ik heb er van genoten.
  Vrolijke groet.

 2. De vliegende heks is grappig, dat is heel leuk gedaan.
  1 april grappen lukken niet zo vaak meer. Mensen trappen er niet meer in.
  Prettig weekend!

 3. Nee, grapjes moeten altijd kunnen, wat er ook gebeurt.
  Ik vind het een leuk filmje zo.

 4. oh leuk filmpje zeg,
  de heks land wel hard vindt ik…………

 5. Super die vliegende heks !
  Ot : Al bezig aan je bijenhotel ? Vergeet geen foto’s ervan te plaatsen als die af is he… ben reuze benieuwd !
  Fijn weekend !

 6. ik vind die vliegende heks top!

 7. Wat een geweldig ding die vliegende heks.
  Maar dat filmpje met luchtbeelden er zeker ook mag zijn. In het begin dacht ik toch even aan een grap, omdat het leek alsof die camera op een maaimachine was gemonteerd. 🙂

 8. Haha, wat een leuk filmpje. 😀
  Ik heb niets met 1 april, behalve dat de kinderbijslag weer komt. 😀

  Fijn weekend voor jou
  Liefs

 9. Ik heb nooit veel met 1 april opgehad… dus ik sla het ook maar over, zonder grappen vandaag… hoop dat ik er ook van verschoond blijf in de media e.d.

 10. Leuk! ’t Lijkt ook echt. 1 April is ook niets voor mij.

 11. Ja, die zou ik boven de markt laten vliegen.Schitterend

 12. Hahaha, met dat ding moet je door de stad heen gaan vliegen.

  Love As always
  Di Mario

 13. 1 april, daar wordt hier ook steeds minder over gesproken.
  In het verleden zaten daar soms wel goeie tussen, maar op den duur weet men toch dat men op die dag moet uitkijken voor grappen.
  En vrijdag de 13e is gewoon onzin.
  Mooie vliegende heks.

 14. 1 april is het ergste, zonder twijfel. Ik hou er absoluut niet van.

  Wij (Stefan gluurde ook even mee) vinden de Vliegende Heks heel erg gaaf. Prachtig ding. 😀

 15. Ik vind niet dat je humor achterwege moet laten vanwege de rampen die anderen ervaren.

 16. Leuk, die vliegende heks..!!
  Laat je niet foppen vandaag en op naar een fijn weekend.

 17. Ik vind het een wondermooie hobby Sjoerd !

 18. Haha, geestig bedacht, zo’n heks!

 19. Geen van beiden hier, maar 28 december, dag van de onnozele kinderen. In Spanje is dat net zo’n dag als 1 april in Nederland. Elkaar een beetje voor de gek houden. Wist je dat Sjoerd? En dan nog wat, de verjaardag van Albert is ……… 28 december. Daar wordt hij vaak mee geplaagd door onze Spaanse vrienden en kennissen. Ik ga je een fijne laatste werkdag toewensen.
  Groetjes
  Mara

  P.S. Leuk die vliegende heks

 20. Vandaag heb ik voor iedereen een waardebon zitten op http://www.brillie.nl gewoon omdat u het verdiend.

Geef een reactie