Wat ruist daar in de Weltense vijver
Wat ruist daar in de Weltense vijver

Wat ruist daar in de Weltense vijver

bVision Photography

Ik heb wel eens zo’n dag dat ik het echt niet uithoud op het werk en een half uurtje eerder vertrek. Ik moet dan dat half uurtje onderweg ergens doorbrengen, want ik moet mijn vrouw A. op een vaste tijd gaan halen. Met het weer van gisteren is dat geen straf. Heel even de benen strekken aan de Weltense vijver in Heerlen. Voor de zekerheid de camera om de nek en dan even rond de vijver. En wat zie je dan daar tussen het riet, juist. Meneer stond te wachten tot een van de eenden in de buurt zou komen om mee te spelen. Hij had alleen het bord niet zien staan. Speciaal daar neergezet voor de honden zelf, omdat die niet kunnen lezen. De baas van de hond liet zich wijselijk niet zien. Het gevecht van drie kleine jongetjes die een voorntje probeerde van de vishaak te halen heb ik maar niet op de foto gezet, Er kwam al snel iemand helpen om uit te leggen hoe ze dat moesten aanpakken.

bVision Photography

20 reacties

  1. frank-103

    Net als rokers die vinden dat ze overal mogen roken (bijvoorbeeld op het station) denken hondeneigenaren ook dat ze hun beesten overal mogen laten (los)lopen. Ik zeg: babi pangang van dat beest maken en eigenaren boete van 5000 euro!

  2. Leuk hè zo’n plek waar je even kan genieten van rust… ook al het maar een half uurtje..wel jammer dat er honden worden uitgelaten in zo’n gebied… als er ganzen zitten dan kunnen honden daar overigens behoorlijk last van hebben… ik begrijp uit het verhaal dat de hond de eenden niet te pakken heeft gekregen…leuk blog… ik wens je een heel fijn weekend….Agnès

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.