Genieten toch…
Genieten toch…

Genieten toch…

bVision Photography

De mensen van de Volta waren er gisteren al vroeg bij voor de jaarlijkse controle van de gasinstallatie. Daardoor konden we vroeg naar de winkel en daarna meteen aan het schilderwerk, want stel je voor ik breng eens een dag door met niksen. Dat gaat echt niet. En dan tussendoor even het gras maaien, pizza’s maken voor iedereen terwijl mijn vrouw dan even doet strijken en wat andere minder leuke karweitjes uitvoert. En toen zag ik het, en rook ik het. Onze blauwe regen in optima forma, gauw naar binnen, camera halen en snel een foto gemaakt. En dat allemaal op onze vrije dag. Ondanks dat ik bezig ben haal ik uit dit soort dagen toch mijn rust en ben ik ’s avonds niet uitgeblust. Er is maar een klein minpuntje, de regenton is leeg en alles is echt kurkdroog.

bVision Photography

26 Comments

 1. Is een plakkertje, maar Glibber heeft een feestdag vandaag.
  Na jullie ruim vier jaar verveeld te hebben met regelmatig logs over de Rijn Gouwe Lijn die dwars door ons centrum zou gaan rijden, waar ik zwaar op tegen was, kunnen jullie gerust zijn.
  Vandaag de (denk ik) laatste log daarover.
  Vanmorgen heeft gedeputeerde staten bekend gemaakt dat de RGL definitief afgeblazen is.
  Bijna iedereen heeft jaren gedacht dat we een zinloos Asterix en Obelix gevecht voerden tegen de Provincie, maar we hebben toch gewonnen.

  Vandaar dat ik even een ingelaste log moest maken met een stukje historie.
  Daardoor even geen tijd persoonlijk op jullie logs te reageren, maar wel supertrots dat we geen RGL door de stad krijgen.

 2. Ik heb nog niets in mijn tuin kunnen doen door alle verbouwinkjes in huis. Nu ligt tuin nog vol met bouwafval. Misschien gaat het me nog lukken voor begin juni om er weer een partij kruiden in te zetten. En dan maar elke dag sproeien.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Ja, mooi. Dit jaar hebben wij voor het eerst bloemen in ‘onze’ blauwe regen. Het duurt dus drie jaar voor die bloeit… geduld heb ik wel maar als ik dan jullie blauwe pracht zie wil ik dat ook! +een beetje regen. 3 nachten lang mag ook…

 4. In ons eerste huis had ik zo’n prachtige blauwe regen…en soms denk ik daar met weemoed aan terug. Alleen al die geur…mmmmm…

  Wie weet plant ik er wel weer een op mijn nieuwe adres. 😉

  Fijne avond voor jou!
  Liefs

 5. Heerlijke tuin heb je Sjoerd, en wat een geweldige blauwe regen! Perfect plekje met dit weer.
  OT: het lijkt erop dat de laatste logmelder bij de comments het even niet doet. De mijne blijft in elk geval al een tijdje staan.

 6. ha die Sjoerd,

  geweldig wat een heerlijke tuin heb je.
  Ik herken het: van niksdoen word je alleen maar een beetje depri.
  Ik kan er dan ook helemaal niet tegen om lang in een hangmat te liggen…

  Van klussen, zoals in de tuin, word je lekker opti.
  Ik ga zo lekker lopen, daar kikker ik ook altijd van op.

  gefeliciteerd met je prrrrrachtige gouden regen!

  groet van Marlou

  .

 7. Woow… En nu ben ik stikjaloers op jullie tuin. Een bloeiende blauwe regen is bij ons huidige huis nog niet gelukt en dat vind ik écht heel erg jammer. Ook dit jaar zie ik géén bloemen. Balen!
  En water, het zal er vast wel eens van komen binnenkort, denk je niet?

 8. Een paradijsje is jouw tuin, schitterend!
  Ja, het is echt droog overal, code oranje wordt al ingevoerd in sommige gebieden.
  Hier rukte de brandweer gisternamiddag uit met veel wagens, de eerste heibrand is alweer geweest.
  Hopelijk voorlopig niet meer.
  En worden de paasvuren ook verboden, de komende dagen.
  Succes vandaag weer, met alle werkzaamheden.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: