rotonde Geleen
rotonde Geleen

rotonde Geleen

bVision Photography

Als je naar de bovenste foto kijkt waan je je bij Gamma of Praxis op de afdeling sanitair, nou ja ook weer niet met die achtergrond, maar goed. Een paar drukvaten van een verwarming bij elkaar op de foto. Wel goed onderhouden zo te zien. Niet nieuw in ieder geval. Dat kan ook niet, want ze hangen hier al jaren als een kunstwerk op een rotonde in Geleen. Tenminste, voor zover ik het zie als kunstwerk. Na het bezoek aan enige art galeries vind ik het wel wat hebben. Eerst zie je er helemaal niets in. Dan zie je de Gamma en de Praxis. En uiteindelijk zie je er de gein wel van in de Gedachte die je erbij krijgt. Maar ik geef toe, in dit geval heeft het even geduurd. Dus als u het niet ziet, rij ook even dagelijks door Geleen, over deze rotonde en wellicht zie ik dan over enkele jaren…
Wist u overigens dat Frank alweer vakantie heeft, en deze reis ons gaat verblijden met foto’s van een Cyperse… Ik heb hem al gewaarschuwd dat hij daar niet mee thuis moet komen. Ergens in mei komt hij weer terug, en ik maar werken en werken, zelfs op mijn verjaardag. En het is volgens mij de eerste keer in tig jaar dat ik dat doe. Aan de andere kant respecteren we elkaars vakanties en kan ik uiteraard niet zeggen dat ik voor die ene dag dwars ga liggen. We zijn niet alleen collega’s, maar ook vrienden. En zo belangrijk is het niet als je reeds tot de 55 plussers wordt gerekend.

bVision Photography

18 Comments

 1. Gelukkig maken ze rotondes steeds mooier, zolang het maar niet teveel afleidt!
  Ik zou daar wel een fijne drol willen zien.

  Ja, werken, werken , werken, ik vrees dat ik dat mijn hele leven wel zal moeten doen.
  Mja, is niet anders.

 2. ik herken ze wel grappig,
  ik zal van de week eens een foto maken van onze stier op de rotonde………
  nou heerlijk voor Frank lekker op vakantie,
  wat minder voor jou dat dan wel weer……….

 3. Hihi..dat is nog eens een apart kunstwerk. Wat je met oude drukvaten al niet kan doen. xD

  Die Frank geniet ervan…gelijk heeft ie 😉
  Het zou toch grappig zijn als ie die Cyperse wél meebracht :))

  Fijn weekend nogmaals 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.