Lost again

Nooit meer zoeken waar gatverpieleke die stop van de afvoer zit met deze handige hulp. Zelfs verborgen onder een laag schuim weet deze duiker feilloos waar dat ding te vinden is en is het nooit meer zoeken naar dat stomme kettinkje, wat na twee keer badderen toch alleen nog maar aan de stop zit en niet mee aan de overloop van het bad. Scuba boy zorgt ervoor dat die de stop nooit meer ergens verdwijnt. Alleen ik heb dat ding niet meer nodig. Binnenkort beginnen we met de verbouwing van onze badkamer, de laatste grote klus in de renovatie van ons huis. En dan verdwijnt het grote bad naar de eeuwige jachtvelden om plaats te maken voor een moderne douche. Gisteravond heb ik me daar de hele avond mee bezig gehouden hoe we een en ander gaan aanpakken. Het grote werk besteden we uit en vind plaats in de hepi vakantie. Dan heb ik zelf de ruimte om de laatste restwerkzaamheden van andere projecten aan te pakken en zijn we waarschijnlijk nog dit jaar klaar met de hele renovatie en moet het huis er weer dertig jaar tegenaan kunnen. Dus als u me gemist heeft…. busy, as usual

bVision Photography

25 Comments

 1. Klinkt als een groot project, maar dat gaat vast weer mooi worden. Hoe is het met de tuin? Bij ons groeit en bloeit van alles al sinds het zo zonnig is geweest.

 2. ’s zomers een frisse douche en ’s winters n lekker warm bad !

 3. Leuk zo’n moderne douche. Zeker met zo’n regenkop? Ik vind het heerlijk om daaronder te staan als ik op hotel ben. Maar hier in huis neem ik telkens een badje.

 4. Hihi…mijn dochter en ik missen juist ons bad heel erg…en willen er straks weer wel eens. Maar douchen is ook niks mis mee hoor. 😉
  Veel succes met alles!

  Dat duikertje is wel grappig 😀

 5. zou mijn bad niet willen missen, maar die douche daarna is oh zo heerlijk.

 6. In mijn eerste huis wilde ik perséeen bad, eigenlijk bijna nooit in gezeten.
  Dus tegenwoordig gewoon lekker een douche.

 7. En hoe ga je je tijd vullen als die renovatie helemaal klaar is?

 8. Dat duikertje heb ik niet nodig, ik vind het zo wel. Een verbouwing is pas leuk als hetklaar is en het bevalt.

  Love As Always
  Di Mario

 9. Ik zit graag in bad, behalve in de zomermaanden, dan douch ik vaker, maar over het algemeen zit ik er wel drie maal per week in.
  En de stop hangt los, aan zijn kettingetje, rond de overloopknop.

 10. Douches en baden zijn dus ook aan modegevoelens onderhevig. in de jaren 60 was het al heel wat als een huis een douche had, eind jaren 70 sprak men van badmakers en was het geweldig om ook een bad te hebben en tegenwoordig zijn de de zogenaamde inloopdouches weer hot. Ik heb bad en douche maar ik gebruik het bad bijna nooit. Ik maar denken hepi, maar ik weet het na enig nadenken wel.

 11. Daarom gaat hier ook alles op spraak. En werkt altijd.

 12. ik ben eerlijk gezegd ook van het uitbesteden van huishoudelijke klussen

 13. Jee, en ik altijd maar denken dat een bad een ‘must’ is, in deze tijd 🙂 (wij hebben er ook geen / geen ruimte voor 🙂 En hadden we er wèl ruimte voor gehad, dan had ik er meteen zo’n stop bij gekocht, enig!)

 14. Nou dat zal wel effe wennen worden, als werkelijk de allerlaatste klus geklaard is. Volgens mij kun je helemaal niet stilzitten, en straks heb je niet eens meer een bad om lekker in te relaxen.;-)

 15. Wij hebben een paar jaar geleden juist een bad laten plaatsen, en daar geniet ik vooral in de winterperiode regelmatig van. Zo heeft ieder zijn voorkeuren. Succes met de laatste grote klus.

 16. busy bee… maar druk is niet per definitie slecht hoor

 17. In m’n vorig huis had ik een bad, maar stond meestal onder de douche.
  In het huidige pandje hebben we dus ook geen bad meer geplaatst maar een behoorlijk ruime inloop douche. Veel gemakkelijker naar ons idee.

 18. Wij hebben nog een bad maar er zit nooit iemand in, van mij mag hij ook weg.

 19. ons bad is ook al een paar jaar weg en ik heb er nog steeds geen spijt van.

 20. Ha die Sjoerd…

  ik vind een douche heerlijk. Heb niet eens plaats voor een bad.

  Maar als ik in een hotelletje logeer… dan wil ik wel erg graag in bad.
  Kaarsjes op de rand.
  Lekker glaasje er bij en een heleboel schuim…

  Succes met de renovatie. Zal vast wel mooi worden allemaal…

  Groet van Marlou

  .

 21. Een douche gaat ook een stuk sneller

 22. Ik ben niet zo van een bad. Een douche vind ik lekkerder.

 23. Een douche is fijn hoor. Ik heb nog nooit een bad gehad, dus weet niet beter.
  Maar fijn als de bouwwerken, dit jaar klaar zullen zijn.
  Dan is het wel weer even goed denk ik zomaar.
  Tijd voor dan weer andere dingen.
  Succes nog even.

 24. Ook Ollie heeft een instap douche geplaatst ! veel beter en we worden ouder , weet je wel !

 25. Zo’n duikertje is leuk maar een lekker fris opgeknapt huis is leuker…succes!

Geef een reactie