Lost again

Lost again

Nooit meer zoeken waar gatverpieleke die stop van de afvoer zit met deze handige hulp. Zelfs verborgen onder een laag schuim weet deze duiker feilloos waar dat ding te vinden is en is het nooit meer zoeken naar dat stomme kettinkje, wat na twee keer badderen toch alleen nog maar aan de stop zit en niet mee aan de overloop van het bad. Scuba boy zorgt ervoor dat die de stop nooit meer ergens verdwijnt. Alleen ik heb dat ding niet meer nodig. Binnenkort beginnen we met de verbouwing van onze badkamer, de laatste grote klus in de renovatie van ons huis. En dan verdwijnt het grote bad naar de eeuwige jachtvelden om plaats te maken voor een moderne douche. Gisteravond heb ik me daar de hele avond mee bezig gehouden hoe we een en ander gaan aanpakken. Het grote werk besteden we uit en vind plaats in de hepi vakantie. Dan heb ik zelf de ruimte om de laatste restwerkzaamheden van andere projecten aan te pakken en zijn we waarschijnlijk nog dit jaar klaar met de hele renovatie en moet het huis er weer dertig jaar tegenaan kunnen. Dus als u me gemist heeft…. busy, as usual

bVision Photography

25 Comments

 1. Ik zit graag in bad, behalve in de zomermaanden, dan douch ik vaker, maar over het algemeen zit ik er wel drie maal per week in.
  En de stop hangt los, aan zijn kettingetje, rond de overloopknop.

 2. Douches en baden zijn dus ook aan modegevoelens onderhevig. in de jaren 60 was het al heel wat als een huis een douche had, eind jaren 70 sprak men van badmakers en was het geweldig om ook een bad te hebben en tegenwoordig zijn de de zogenaamde inloopdouches weer hot. Ik heb bad en douche maar ik gebruik het bad bijna nooit. Ik maar denken hepi, maar ik weet het na enig nadenken wel.

 3. Jee, en ik altijd maar denken dat een bad een ‘must’ is, in deze tijd 🙂 (wij hebben er ook geen / geen ruimte voor 🙂 En hadden we er wèl ruimte voor gehad, dan had ik er meteen zo’n stop bij gekocht, enig!)

 4. Nou dat zal wel effe wennen worden, als werkelijk de allerlaatste klus geklaard is. Volgens mij kun je helemaal niet stilzitten, en straks heb je niet eens meer een bad om lekker in te relaxen.;-)

 5. In m’n vorig huis had ik een bad, maar stond meestal onder de douche.
  In het huidige pandje hebben we dus ook geen bad meer geplaatst maar een behoorlijk ruime inloop douche. Veel gemakkelijker naar ons idee.

 6. Ha die Sjoerd…

  ik vind een douche heerlijk. Heb niet eens plaats voor een bad.

  Maar als ik in een hotelletje logeer… dan wil ik wel erg graag in bad.
  Kaarsjes op de rand.
  Lekker glaasje er bij en een heleboel schuim…

  Succes met de renovatie. Zal vast wel mooi worden allemaal…

  Groet van Marlou

  .

 7. Een douche is fijn hoor. Ik heb nog nooit een bad gehad, dus weet niet beter.
  Maar fijn als de bouwwerken, dit jaar klaar zullen zijn.
  Dan is het wel weer even goed denk ik zomaar.
  Tijd voor dan weer andere dingen.
  Succes nog even.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: