CSS hover tricks
CSS hover tricks

CSS hover tricks

Hieronder ziet u een aardig voorbeeld wat o.a. met CSS(Cascading Style Sheets) mogelijk is. tenminste als het werkt en de bestanden niet teveel van uw computer vergen. De kunst hierbij is niet het idee op zich, dat is niet nieuw, maar hoe krijg ik dit in dit thema zichtbaar en straks als ik wissel moet het ook nog blijven werken… gewoon met uw muis over een plaatje gaan, niet klik, want dan wordt de pagina opnieuw geladen. Het idee is heb ik destijds al bij Eric Meyer gezien, een guru op CSS gebied. U mag natuurlijk ook gewoon naar de plaatjes kijken, die, ik vertel het erbij, al allemaal de revue gepasseerd zijn. Als er interesse is wil ik de code wel vrijgeven waarmee dit gerealiseerd is.

 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription
 • descriptiondescription

18 Comments

 1. Wow, ziet er prof uit, knap ! Zou ik ook wel willen kunnen, maar zelfs met code vraag ik me af hoe ik ’t moet aanpakken… Jeetje moet machtig zijn, gedaan met ‘klik op de foto voor groter formaat’…

 2. Deze vergrotingswijze spreekt mij wel aan. of ik het in werking kan zetten àls je de code vrij geeft is een verhaal apart, maar you never know, misschien zou ik het voor elkaar kunnen krijgen?

 3. Mooi is dat … probeer ik met de iPad op schoot weer eens een blogrondje te maken, stuur jij me meteen weer naar mijn pc, omdat deze hovertricks op mijn iPad niet werken … 🙁
  Maar eh … ik heb het intussen bekeken, en mooi is het wel. 🙂

 4. Ik zit nu in de intercity Utrecht naar Den Haag CS met gratis wifi IN de trein en het werkt uitstekend. Al jouw foto’s zijn te bekijken op mijn MacBook Pro, nu dus in de trein. Hou me aanbevolen en als je me de code wilt sturen dan ga ik het ook proberen.
  Twee vragen:
  1. Hoe klein mag/moet de geplaatste foto zijn
  2. Hoe groot mag/moet de foto zijn die je te zien krijgt als je met de muis er over gaat.

  Ik ga je groeten, we zijn net Gouda gepasseerd.
  Saludos
  Albert

 5. Ik heb een digitale pen als ‘muis’. Wellicht werkt het daarom niet bij mij. Tevens ben ik in het bezit van een apple dus dat kan het ook zijn. Maar wat jammer, ik had het heel graag willen zien.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.