Nieuwe Media en BYOD
Nieuwe Media en BYOD

Nieuwe Media en BYOD

Gisteren was ik op een relatiedag van de firma CIS uit Weert. Op een prachtige locatie: Herberg “De Scheuter” aan de Dorpsstraat in Leende. Een klein dorpje vlak achter de A2 onder Eindhoven. Het thema “Nieuwe Media en Bring Your Own Device” is momenteel de hype in het IT landschap en plaatst diverse netwerkbeheerders in een moeilijk pakket. CIS had een gevarieerd aanbod samengesteld waarbij na een uitleg over de visie van het bedrijf gestart werd bij de nieuwe media, in dit geval een lezing over LinkedIn door Jan Vermeiren, een Belgische oprichter van Networking Coach en schrijver van het boek: Hoe LinkedIn nu echt gebruiken. Naast vermakelijk ook erg leerzaam. Daarna was het de beurt aan de meesters van de virtual clouds, VMware en Citrix met hun oplossing aan beheerskant en presentatie van het bedrijfsnetwerk op de own devices zoals de apple iPad/iPhone aan de gebruikerskant. Alleen virtuele storage bestaat nog niet. Het moet toch allemaal ergens worden opgeslagen. Op een Dell Compellent, wie weet… Alleen hoe je een iPod of iPhone moet beheren weet ik nog steeds niet, tenzij mij er iemand ene cadeau doet. Dan kan ik daar ook eens ervaring mee opdoen. Een wel besteedde dag, en weer wat mensen aan mijn netwerk toegevoegd. Voor degene die het nu teveel wordt, niks om geven, morgen terug komen. Voor anderen ben ik even op Linked in te vinden onder: bvision.

bVision Photography

16 Comments

 1. Mijn moeke heeft een iphone, zo bijzonder vind ik niet eens. Maar ja. Linkedin zit ik niet op. Heeft trouwens ook beveiligingsproblemen.. dus pas maar op met je privegegevens.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Hai Sjoerd,

  heb onlangs de grootste moeite gedaan om weer van Linkedin af te komen en het is gelukt.
  Ik had er geen zin meer in, want ik vond, dat het niets toevoegde aan mijn pensionadoleventje…

  En wat alle I-apparaten: ook daar doe ik niks mee.
  Ik probeer zo min mogelijk tijd te besteden aan onnutte dingen.
  En voor mij zijn ze van on-nut.
  Bestaat dat woord? Nou,,, dan nu wel.

  Maar evengoed: ga jij er lekker mee aan de slag.
  Je bent nog jong en je wilt wat!

  groetjes van Marlou

  .

 3. Och ja een Iphone lijkt me ook wel leuk, een Ipad voor erbij ook goed. Alhoewel toen ik vorig jaar de keuze had Ipad of mini-laptop, ben ik toch voor de laptop gegaan. Die Ipad vond ik zwaar, en wat erger is, de Ipad die voor demo in de winkel lag, zat helemaal vol met vingerafdrukken. Ik wordt al akelig als iemand maar naar mijn beeldscherm wijst laat staan dat hij/zij er zijn vingerafdruk(ken) op achterlaat. Ik zou het scherm van mijn Ipad dus vaak moeten poetsen. Het touch lcd-scherm van mijn GSM wordt ook vaker even over een kledingstuk gewreven om hem weer toonbaar te maken.
  Ā 

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.