Straattheaterfestival in Tongeren
Straattheaterfestival in Tongeren

Straattheaterfestival in Tongeren

De ganzenhoedster, jawel ze bestaat en ik heb haar gezien in Tongeren. En ze lachte naar mij (of naar mijn camera).

bVision Photography

Met een mooie dag voor ogen trokken we gisteren reeds vroeg naar Tongeren. Uiteraard eerst om eens rond te kijken op Europa’s grootste antiekmarkt en daarna te kijken naar het Tongerse Straattheaterfestival. Ofwel een leuk dagje uit. En dat werd het ook. Op zo’n dag is veel te zien en dat kan daar ook prima. van Ganzenhoedster tot Harry Potter trammetje, van gruwelijk beest tot paaldanser, voor elk wat wils. In Tongeren start om een uur of 4 in de nacht iedere zondag de antiekmarkt die op de eerste zondag van de maand overgaat in de koopzondag. En op al die dagen is er wel wat te beleven.

bVision Photography

Als afsluiter zouden we nog een drankje tot ons nemen op het vrijthof aldaar, maar dat viel letterlijk en figuurlijk in het water. We hadden net ons natje besteld toen de eerste druppels vielen, we konden ons nog net in veiligheid brengen en dachten toch nog op het terras te kunnen blijven zitten toen het pas echt los barstte. Het doek kon de watervloed niet aan en trok zich los uit de goot, en jawel, precies op A.. Nu hebben we thuis geen bad of douche, dus in dat opzicht kwam dat wel goed uit ware het niet dat we geen shampoo en geen handdoeken hadden. Toen het even later droog werd zijn we toch maar naar huis gereden en hebben ons afgereageerd op het bij de chinees gehaalde family menu. Eind goed al goed.

bVision Photography

19 reacties

  1. Ja ja Sjoerd het is even over in Nederland met het mooie weer. Ook op de Veluwe heeft het gisteren flink huis gehouden qua wateroverlast. Hier bij ons aan de Costa del Sol een schitterende zondag beleefd. Heerlijk naar het strand geweest aan de overkant. Ik geniet echt van mijn vakantie.
    Groetjes
    Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.