Macey en Daisy
Macey en Daisy

Macey en Daisy

bVision Photography

Mijn katten, Macey (l) en Daisy (r), de dames zijn het voor de afwisseling eens met elkaar. Na zoveel herrie in huis is het goed rusten als de herriemakers weg zijn. Het slopen is klaar, de stuc zit erin, en de vloer is gestort. Niet mijn werk overigens, ik ben bezig met een andere vloer te betegelen en ga daarna verder met nog wat andere werkzaamheden in huis. Foto’s komen nog wel. Niemand zit te wachten op foto’s van een kale vloer of een gesloopt bad.

24 reacties

  1. Dat denk je maar. Ik mag andermans verbouwingen graag volgen via de foto’s. Maar foto’s van de katten zijn natuurlijk altijd nog beter. Bovendien krijgen we zo nog mee wat een mooie vloer jullie ook alweer hebben. De katten kleuren er ook nog geweldig bij.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.