Macey en Daisy

Macey en Daisy

bVision Photography

Mijn katten, Macey (l) en Daisy (r), de dames zijn het voor de afwisseling eens met elkaar. Na zoveel herrie in huis is het goed rusten als de herriemakers weg zijn. Het slopen is klaar, de stuc zit erin, en de vloer is gestort. Niet mijn werk overigens, ik ben bezig met een andere vloer te betegelen en ga daarna verder met nog wat andere werkzaamheden in huis. Foto’s komen nog wel. Niemand zit te wachten op foto’s van een kale vloer of een gesloopt bad.

24 Comments

  1. Ik moest bij jouw foto meteen denken aan onze katten, Mischou en Snuitje, die tijdens onze afwezigheid, deze keer bijna zes weken, goed verzorgd worden. Kijk maar even onder de categorie “katten (de onze)”, dan weet je waar ik het over heb.
    Saludos
    Mara

  2. Dat denk je maar. Ik mag andermans verbouwingen graag volgen via de foto’s. Maar foto’s van de katten zijn natuurlijk altijd nog beter. Bovendien krijgen we zo nog mee wat een mooie vloer jullie ook alweer hebben. De katten kleuren er ook nog geweldig bij.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: