U aan zet…
U aan zet…

U aan zet…

Aangezien ik momenteel even met andere zaken bezig ben speel ik even de bal terug en bent u aan zet… Ik heb het voertuig hier al geplaatst en u vertelt me de bijbehorende tekst erbij. Daarbij kunt eeuwige roem vergaren en wederom een voettocht naar Wittem. Voor iemand als F.103 maak ik het extra moeilijk, het merk en type horen er wel bij voor de anderen, meer dan een A4-tje mag het niet worden.

bVision Photography

19 Comments

 1. het auto-type van de toekomst.
  Rijdt terug zoals de mobiel van de Flintstones.
  Veel onderhoud heeft het niet nodig want het komt toch nooit op straat.
  En mits enige verbouwingen hier en daar kun je er iets explosiefs mee doen.

 2. frank-103

  Het lijkt me een platgeslagen Spijker, gericht op bejaarden (makkelijke instap en overzichtelijke koets) en visueel gehandicapten, die zien niet hoe lelijk het ding is.
  Ik zeg: de ontwerper ter plekke doodschieten en dit hok meegeven met het kernafval en goed diep onder de grond verstoppen!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.