Roest
Roest

Roest

Een van de vele lopende projecten is afgesloten. Deze week nog twee, hoop ik, maar vandaag is het roestig. Ofwel ik doe geen fluit dan alleen maar roestig zijn. Alle bouwgevalletjes in ons milieudepot zijn afgebroken, de restanten van het vloertje eruit, de rommel eruit, nieuwe tegelvloer erin en gevoegd, alle muren gespoten met de Wagner Wallperfect, en daarna alles weer schoon opgeruimd erin. Het wordt nog eens wat hier. Two more projects to go, maar ook dat zal reg kom…

bVision Photography

20 Comments

  1. Ehhhh, ik weet niet of het je is opgevallen,
    maar er zijn drie stenen van kleur veranderd.

    Als je snel reageert, dan valt dat vast nog wel onder garantie 😉

    Love AS Always
    Di Mario

  2. Zo zeg, dat ziet ern netjes uit… keurig hoor… ik doe het je niet na… het scheelt echt een stuk als je dat allemaal kunt doen…een handige man… die is noooooit weg… een fijne 2e Pinksterdag…. Agnès

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.