Een dagje pauze
Een dagje pauze

Een dagje pauze

bVision Photography

Een klein intermezzo met water en bloemen uit de tuinen van Appeltern. Het behang is er af, dat viel nog wel mee, het nieuwe behang zit erop, de nieuwe rol-jaloezieën zijn in huis, dus vandaag verder met de pret. En als alles een beetje meezit is dat karwei op het einde van de dag klaar. Weinig te bloggen momenteel, des te meer te werken. We zijn wel onderhand helemaal gaar. Deze week nog en dan mag ik weer voor de externe baas gaan werken. Maar eerst nog een weekend naar … (alhoewel het weer tegen gaat vallen)

bVision Photography

23 Comments

  1. Prachtige foto met die twee waterlelies. Dat het weekend matig zal gaan worden in Nederland heb ik gezien bij het weerbericht op RTL4. Sterkte, misschien is er binnen ergens wat leuks te beleven. Hier is het volop zomer. Ik ga je groeten Sjoerd.
    Saludos
    Mara

  2. ria

    Jullie zijn welkom voor koffie of een andere versnapering, ik zou het erg leuk vinden! Ik denk dat je ons zo langzamerhand wel kunt vinden en anders is een berichtje hier of daar snel gedaan. De lelies staan er prachtig op, daar heb ik een jaar of twee over gedaan, altijd overbelicht, erg moeilijke bloemen.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: