Oeps, drie dagen niks
Oeps, drie dagen niks

Oeps, drie dagen niks

Drie dagen geen blogs bezoeken, hoe durf ik, niemand bezoeken, gewoon even stil van mijn kant. Ik vertoef even een paar dagen elders, uitrusten van alle dingen die we in de vakantie hebben gedaan.. En dat is makkelijk als je twee volwassen inwonende kinderen hebt die op de katten en het huis passen. We gaan op weg in eigen land en zijn te vinden in een knus hotelletje in Vlissingen. maar na deze dagen hoort u daar ongetwijfeld meer over. Ik wens u een heel fijn weekend en onszelf een paar fijne dagen aan zee. Storm is goed, maar mooi weer mag ook. We laten ons door niets of niemand stoppen en genieten, weer of geen weer. We gaan in ieder geval voor de rust en lekker eten en lekker helemaal niks doen. Alleen het laatste… Ik kan niet stil zitten.

bVision Photography

29 Comments

 1. salty letters

  Over de Neeltje Jans… sja, Da’s ook mjn favourite plekje… En naast Vlissingen: Middelburg is ook de moeite waard. Mocht je tijd hebben: doe ze groeten in café De Mug!

 2. Heer Sjoerd,
  Beschikt u dan niet over zo’n draagbaar computerding, hoe heet het? Laptop? Met zo’n uitsteekseltje aan, waarmede een mens op het internet kan. Ik zie dat u nogal veel reageerders hebt; die kunt u toch niet allemaal in de steek laten!?!
  Schande!
  Desalniettemin met vriendelijke groeten,
  De Drs.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.