Ziekte van Watje – door Frank
Ziekte van Watje – door Frank

Ziekte van Watje – door Frank

Het ergste is alweer voorbij, en ik ben afgelopen maandag ook gewoon gaan werken. Maar het hele weekend is wel verpest met een flinke verkoudheid. Dus in plaats van een blogje, meld ik me deze week af. De ziekte van Watje heeft bij mij toegeslagen, dus lig ik nu liever lamlendig op de bank uit te zieken. Hele dozen met Kleenex heb ik verbruikt en de apotheek kan ook weer een pakje paracetamol aan mij verkopen. Het zakje muntendrop is leeg en de roodbruine Antaflu’s zijn ook ver op. Maar dat laatste had ik nog over van de vorige keer. Drop en Antaflu maken voor mij de verkoudheid dragelijk. In de koelkast heb ik nog een fles Ouzo koud liggen, ik ga bij alle lamlendigheid eens proberen of dat het “lijden” nog wat draaglijker maakt. Het smaakt tenslotte een beetje als hoestdrank. Alleen die grote hoeveelheid snot, daar moesten ze nog iets voor uitvinden, zodat het een paar etages lager geloosd kon worden; zonder te druppelen natuurlijk. 😉

Verkouden

19 Comments

  1. Ik heb nooit gezegt dat ik diverstiteit wil hoor, en ik kijk ook wat ik wil zien, maar neem ook de moeite om te kijken wat andere loggers insluiten, om daar mijn mening over te geven.

    Maar goed, je bent ziek, beterschap daarmee.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.