Ziekte van Watje – door Frank

Het ergste is alweer voorbij, en ik ben afgelopen maandag ook gewoon gaan werken. Maar het hele weekend is wel verpest met een flinke verkoudheid. Dus in plaats van een blogje, meld ik me deze week af. De ziekte van Watje heeft bij mij toegeslagen, dus lig ik nu liever lamlendig op de bank uit te zieken. Hele dozen met Kleenex heb ik verbruikt en de apotheek kan ook weer een pakje paracetamol aan mij verkopen. Het zakje muntendrop is leeg en de roodbruine Antaflu’s zijn ook ver op. Maar dat laatste had ik nog over van de vorige keer. Drop en Antaflu maken voor mij de verkoudheid dragelijk. In de koelkast heb ik nog een fles Ouzo koud liggen, ik ga bij alle lamlendigheid eens proberen of dat het “lijden” nog wat draaglijker maakt. Het smaakt tenslotte een beetje als hoestdrank. Alleen die grote hoeveelheid snot, daar moesten ze nog iets voor uitvinden, zodat het een paar etages lager geloosd kon worden; zonder te druppelen natuurlijk. 😉

Verkouden

19 Comments

 1. Hoi Frank,

  Heel veel beterschap dan! Het is bij mij gelukkig alweer een tijdje terug dat ik echt verkouden was, maar kan me de ellende nog goed voor de geest halen.

  Succes met de Ouzo

  Groetjes,

  Gerry

  Laatste blog: http://1ivision.blogspot.com/2011/06/fotografie-en-visagie.html

 2. Och arme, beterschap dan.

 3. Ellendig hé Frank ! Laten uitwerken , men kan al heel veel , maar het verkoudheidsvirus , is nog altijd niet te vernietigen ! Vreemd hé.

 4. Oh, beterschap dan hé.
  Goed uitzieken is het enige dat echt helpt.

 5. Ik zeg een paar goede borrels. Helpt het niet, dan heb je tenminste altijd nog een lekkere borrel gehad.

  Love As always
  Di mario

 6. Veel slapen ook maar; het lichaam kan zichzelf vaak prima herstellen. Als het in slaap vallen met de Ouzo niet lukt, probeer dan de fles…Tok!

 7. beterschap! snotdoekjes met toevoegigen tegen de rode neus….

 8. Ik hoor het al, echt een man die ziek is…

 9. Van een verkoudheid kan je behoorlijk ziek zijn. Hopelijk is ’t snel voorbij.

 10. Beterschap, Frank.
  Bij mij dreigde ook een verkoudheid op te komen, maar die lijkt gelukkig te zijn overgewaaid.

 11. Nou beterschap 😀
  Het is wel echt een mannen ‘ik-ben-ziek’ bericht. 😉

 12. Ik heb nooit gezegt dat ik diverstiteit wil hoor, en ik kijk ook wat ik wil zien, maar neem ook de moeite om te kijken wat andere loggers insluiten, om daar mijn mening over te geven.

  Maar goed, je bent ziek, beterschap daarmee.

 13. Als mannen ziek zijn… 😉
  nouja je kent zelf de rest wel.
  Beterschap.

 14. Een verkoudheidje is geen ziekte. Je hebt zo erg veel tijd voor bloggen.

 15. Ellende als het precies in het wekend komt he.
  beterschap.

 16. iedeneen om mij heen gaat voor de bijl of heeft het alweer achter de rug. Maar het virus lust mij niet.

 17. Dat is best zielig voor jou als man zijnde. Beterschap Sjoerd! Ik wens je vrouw ook sterkte bij deze. 😉

 18. Ha Sjoerd,

  Tja licht gevende rommel, dat is het, je sneut je helemaal suf.
  Je gaat er ook gek van praten en je gehoor neemt ook af.
  Toch beterschap kerel. oma

Geef een reactie