Toeval… die vlinder
Toeval… die vlinder

Toeval… die vlinder

bVision Photography

Gisteren waren we met de fotoclub op reis. Het doel was Doel, bij Antwerpen, maar dat verhaal laat ik geheel over aan mijn co-blogger Frank. Anders maai ik hem zijn ideeën voor komende woensdag voor de voeten weg. Bijna op het einde van de rondgang, vlak voordat we Doel 5 bereikte kwamen we aan bij een hele mooie vlinderstruik. Moest ik in het blogje van gisteren alle eer laten aan mijn vriend Humberto. Vandaag eis ik hem zelf op met foto’s van dezelfde soort vlinder.

bVision Photography

De kolibri vlinder (Macroglossum stellatarum). Dat het een rap beestje is ziet u aan de onscherpte van de vleugels. maar voor de rest is het een mooie vlinder, Goed behaard op de achterzijde. Het is overigens een overdag vliegende nachtvlinder. En dat heb ik niet eens zelf verzonnen. Gisteravond nog even naar het veld geweest en onszelf wat werk gegeven. Bij het discuswerpen was ik iets te enthousiast met het vasthouden van het vliegtuig, dat worden weer wat uurtjes plakken. De neus van het toestel is wat geschonden, en wie zijn neus schendt, u weet wel. In dat opzicht ben ik af en toe een echte Ollie.

bVision Photography

20 Comments

 1. Hai Sjoerd,

  ja… Doel… daar heb ik wel eens over gelezen.
  Staat het dorp er nog steeds?
  Wat leuk, dat je op een soort van fotoclub zit en dat je dan samen er op uit trekt.
  Lijkt me heel inspirerend.
  Deze foto’s zijn in ieder geval: geslaagd!!

  Groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.