La flute Magique de Los Incas (2)

We schrijven 1 december 2008 en ik plaatste daar een logje over La Flute Magique de Los Inca’s. Waar o.a. het nummer op staat wat in de top 40 op nummer 5 heeft gestaan en later in een uitvoering van Simon and Garfunkel de hitlijsten bestormde, El Condor Pasa. In het logje schreef ik dat ik de plaat was kwijtgeraakt en daar veel spijt van had. Vorige week kreeg ik een reactie op dat bewuste blogje. Iemand was zijn muziek aan het digitaliseren en had ook die plaat. Als ik wilde zou hij die plaat meteen digitaliseren en naar mij opsturen. Inmiddels heb ik alle nummers binnen en draait de plaat onafgebroken op mijn autoradio. Ik kan alleen maar dankjewel zeggen tegen Gerard, die zelfs alle krasjes eruit gefilterd heeft. I’m a happy man… bVision Photography

21 Comments

 1. Beste Sjoerd,

  Ik wil je graag laten weten dat ik weer bijna wekelijks met enorm veel plezier luister naar de muziek van ‘La flute magique de Los Incas’. Deze muziek brengt iedere keer opnieuw herinneringen aan mijn vroege jeugd naar boven.

  Nogmaals dank voor je vriendelijke gebaar.

  Vriendelijke groet,
  Sander Reijn

 2. Hallo Sjoerd,

  Al zoekende naar één van mijn drie favoriete platen uit mijn vroege jeugd, ‘La flute magique de Los Incas’ (naast ‘Dave Brubeck’s Greatest Hits’ en ‘!!Going Places!!’ van Herb Alpert, die ik gewoon op cd heb kunnen kopen) was ik heel teleurgesteld dat dit Los Incas album nooit op cd is heruitgegeven. Nu kwam ik in mijn zoektocht ook bij jouw blogbericht over deze plaat.
  Weet jij misschien of ik ook aan de digitale versie van dit album kan komen? Ik heb tot nu toe slechts enkele losse nummers via het internet kunnen vinden.

  Ik hoop dat dit bericht aankomt, want ik ben niet echt bekend met blogactiviteiten/blogreacties.

  Vriendelijke groet,
  Sander Reijn

 3. Geweldig die hulp

 4. Het valt mij elke keer weer op hoe vaak loggers elkaar even helpen of tot steun zijn.
  Geweldig toch.

 5. Uit de tijd dat philips nog iets voorstelde.

 6. Ha Sjoerd,

  El Condor Pasa is zeker een bekende uit de jaren 70, werd veel op de zeezenders gedraaid. oma

 7. Nota bene meer dan tweeenhalf jaar na dato. Ik noem je een mazzelpik!

 8. Leuk zeg! Waar internet al niet goed voor is 😉

 9. Ik kan me dat blogje nog herinneren en dat ik toen schreef dat ik die plaat ook had. Ik kan je vertellen dat ik een iets ander exemplaar heb, maar wel met dat nummer. Ik ga zoeken.

 10. Hey Sjoerd, wel heel leuk dat je dat nummer op deze manier weer hebt gekregen, echt geluk. Net als dat ik geluk heb dat jij mij nu even op een supersnelle manier hebt geholpen. Hehe, wat ben ik blij zeg, dat heb je zeker snel opgelost. Dat had ik echt niet verwacht. Dacht ook wel dat het daaraan lag, was er nog mee bezig en ging weer even kijken en toen zag ik het!! 🙂

 11. Hoi Sjoerd, wat leuk om gelijk een reactie van je te lezen, dat had ik niet verwacht :-)). Wat betreft mijn site, de vreugde is van korte duur want het is nu net totaal verdwenen, er staan nu alleen nog een fatale error op :(..en hoe ik dat op moet lossen, geen idee. Ik had daarvoor nog net de widget van twitter in de sidebar geplaatst en er was nog een wordpress update die ik heb gedaan en daarna zag het er zo uit. Balen zeg. Je voelt het al aankomen, misschien heb je raad voor mij? Hier is mijn mailadres e.vollemans@chello.nl

 12. Laat Tim Kuik maar niet weten waar je weldoener woont.

 13. El Condor Pasa voor ons puur jeugdsentiment. Van de LP Bridge over Troubled Water van Simon & Garfunkel uit 1970. Ja ja Sjoerd toen jij en ik nog ‘jong’ waren van lichaam en geest. Nu alleen nog maar de geest. Of niet soms? Albert mailt je nog over deze LP.
  Groetjes
  Mara

 14. La condor pasa..
  komt me dan weer bekend voor.. Volgens mij spelen de Hub’n Bub’n dat lied ook…

 15. en zo kom je aan allerlei dingen… leuk voor je.

 16. Kijk, dat is nou heel erg leuk!

 17. Hai Sjoerd,

  wat fijn, dat dit allemaal mogelijk is!
  Ik herinner me de muziek ook. de panfluiten.
  El condor pasa…

  Schitterend!

  groet van Marlou

  .

 18. Zo zie je maar dat dat allemaal kan. Geniet van je muziek.

  Love As Always
  Di Mario

 19. Zo zie je maar waar bloggen allemaal goed voor is.
  Het maakt jou nu toch weer een blije man.
  Fijne dag vandaag.

 20. wow, dat is toch leuk he, dat loggen!
  En het is zo fijn dat er mensen zijn die elkaar nog helpen, zonder er zelf beter van te willen worden.

Geef een reactie