Sunbeam Alpine Harrington Lemans
Sunbeam Alpine Harrington Lemans

Sunbeam Alpine Harrington Lemans

bVision Photography

De in 1962 in Engeland geproduceerde Sunbeam Harrington Lemans maakt deel uit van de collectie van Hyman ltd classic cars. Er zijn er maar 250 exemplaren van gebouwd door Thomas Harrington. Dit is echt een wagen voor liefhebbers van de Engelse stijl. De MG’s, de Austin Healy en ga zo verder. Er ligt een 1725 cc V cilinder Alpine motor onder de motorkap, heeft een mooi notenhouten dashboard. Schitterend zijn ook de spaakwielen die echt bij deze auto thuishoren. En ik weet niet hoe het komt, maar dit soort auto’s mag voor mij altijd rood zijn of uiteraard British Racing Green. De meeste van de geproduceerde Sunbeams zijn naar de VS verscheept, waarvan dit er ook ene is. Hij komt ook in mijn virtuele garage. Alleen de prijs moet nog wat aan worden gedaan, 47.500$ doen mij beseffen dat ik toch wat te weinig verdien, of een verkeerd beroep heb gekozen.
(Om te genieten van deze auto moet u er wel even op klikken)

bVision Photography

14 Comments

  1. Dat is écht een leuke auto.
    Vrees dat ik nog even door moet sparen voor zoiets xD

    Even off topic, ik heb instellingen in FB aangepast, want daar staat het origineel. Zou je even willen kijken of het nu wel lukt? 😀
    Fijn weekend voor jou en de jouwen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.