I can’t hear you
I can’t hear you

I can’t hear you

Het wordt gewoon niets met dit kabinet. En dan voldoet het geheel aan de verwachtingen (Sjoerd)

Op maandagavond ging voor mij de knop om. Over en sluiten. Na een niesbui hoorde ik helemaal niets meer en waren mijn oren dichtgeslagen. Alletwee tegelijk, maar weer open ho maar. Alle huismiddeltjes of andere middelen zoals oordruppels hielpen niet. Toch op dinsdag maar gaan werken. De collega’s gevraagd om de telefoon op te nemen, en tussendoor even naar de huisartsenpraktijk. Meteen werden er grote spuiten uit gehaald, bakken met water, maar helaas. Het gehoor bleef helemaal weg. Dan maar behelpen en iedere paar uur wat druppels erin om te weken en vandaag maar even kijken voor nog een behandeling bij de huisarts. Rustig is dat overigens wel, je hoort geen wekkers, bellen, telefoon, de motor van de auto hoor je niet, dat moet op gevoel. Je bent een beetje wankel op de benen en ga zo maar door. Inmiddels communiceer ik weer een beetje door naar de mensen te kijken en te raden wat ze zeggen, ik hoor het toch niet, maar zie wel of ze me aan het vereppelen zijn… Gelukkig heb ik geen praatblog, dat zou een ramp zijn. Ik ben benieuwd of ik straks wel weer een beetje kan horen.

bVision

24 Comments

  1. zo te zien hebben veel mensen er last van. Ik heb het nooit gehad tot verleden week, één dag met één dicht oor. Om gestoord van te worden! Hopelijk gaat het inmiddels al wat beter met je.

  2. Ook Ollie’s gehoor gaat door het lawaai op zijn werk ferm achteruit ! TV zegt dat ik selectief doof ben 😉 en nog eens wat ; Wat doet u met mijn hoorapparaat in je oren ? TV is toch mijn vrouw ? 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.