I can’t hear you

Het wordt gewoon niets met dit kabinet. En dan voldoet het geheel aan de verwachtingen (Sjoerd)

Op maandagavond ging voor mij de knop om. Over en sluiten. Na een niesbui hoorde ik helemaal niets meer en waren mijn oren dichtgeslagen. Alletwee tegelijk, maar weer open ho maar. Alle huismiddeltjes of andere middelen zoals oordruppels hielpen niet. Toch op dinsdag maar gaan werken. De collega’s gevraagd om de telefoon op te nemen, en tussendoor even naar de huisartsenpraktijk. Meteen werden er grote spuiten uit gehaald, bakken met water, maar helaas. Het gehoor bleef helemaal weg. Dan maar behelpen en iedere paar uur wat druppels erin om te weken en vandaag maar even kijken voor nog een behandeling bij de huisarts. Rustig is dat overigens wel, je hoort geen wekkers, bellen, telefoon, de motor van de auto hoor je niet, dat moet op gevoel. Je bent een beetje wankel op de benen en ga zo maar door. Inmiddels communiceer ik weer een beetje door naar de mensen te kijken en te raden wat ze zeggen, ik hoor het toch niet, maar zie wel of ze me aan het vereppelen zijn… Gelukkig heb ik geen praatblog, dat zou een ramp zijn. Ik ben benieuwd of ik straks wel weer een beetje kan horen.

bVision

24 Comments

 1. Oh dat lijkt me vervelend. De hoge druk spuit er op inderdaad. 🙂 Hopelijk is het allemaal weer snel goed!

 2. met de hogedruk spuit heeft de doktor het zo opgelost!

 3. zo te zien hebben veel mensen er last van. Ik heb het nooit gehad tot verleden week, één dag met één dicht oor. Om gestoord van te worden! Hopelijk gaat het inmiddels al wat beter met je.

 4. zoiets moet vreselijk lastig zijn.
  beterschap alvast.

 5. hahaha, dat plaatje…wel irritant, dichte oren.

 6. En een klein beetje oost-indisch doof 🙂

 7. Ha Sjoerd,

  Hopelijk kun je weer snel horen, een vervelende zaak.
  Nu kun je ook niet naar de show van oma luisteren.
  Beterschap en sterkte. oma

 8. Zo, dat lijkt me dan op zich ook best wel eng.
  Hopelijk duurt het niet te lang, vertrouw daar maar op!

 9. Wat zullen doven gelukkige mensen zijn.

 10. Was het maar echt een knop, dat zou soms wel handig zijn, maar hier heb je niets in te brengen, heel vervelend.

 11. Ai dat lijkt me heel erg vervelend..
  gelukkig blog je dan nog en is er internet, krijg je iig iets mee van de wereld om je heen…

  Sterkte Sjoerd! Ik hoop dat je oren snel weer open zijn.

 12. Mischien even door laten spuiten kan helpen. Sterkte.

 13. Nou.. Mmmmmm, soms zou ik wel willen dat ik mijn oren even uit kon zetten.

  Love As always
  DiMario

 14. oei dat is naar zeg…………….
  idd lekker rustig maar las al dat je gehoor weer beter is.

 15. Ik word altijd heel obstinaat als mijn oren dicht zitten. Ik krijg dan een gevoel van opgesloten zijn in een buis waar ik niet uit kan. Vreselijk. Ik hoop voor je dat het zeer snel weer goedkomt.

 16. Heel vervelend, Sjoerd. En ik kan het weten, want mijn linkeroor zit ook al anderhalve week dicht. Ik mag dus nog niet mopperen, want ik kan nog communiceren door iemand eens wat vaker mijn rechteroor toe te keren. Sterkte ermee!

 17. Troost je. Er was vandaag alleen maar kwade taal te horen. Dus heb je totaal niets gemist.

 18. ik heb hier eens in de vier tot zes maanden last van, dan is ineens alles stil, en moet ik e.e.a. laten uitspuiten, een familiekwaaltje… sterkte jij

 19. hopelijk gaat het ondertussen al wat beter … vervelend zo iets

 20. Dat gaat toch wel weer goedkomen mag ik hopen? Sterkte, Sjoerd

 21. Dat lijkt me vreselijk om slecht te horen. Laten we maar hopen dat ht snel weer goed is.

 22. Ook Ollie’s gehoor gaat door het lawaai op zijn werk ferm achteruit ! TV zegt dat ik selectief doof ben 😉 en nog eens wat ; Wat doet u met mijn hoorapparaat in je oren ? TV is toch mijn vrouw ? 🙂

 23. Ja, dat is heel vervelend.
  Hoop dat het probleem snel weer opgelost is.
  Sterkte.

 24. Sterkte en van harte beterschap. Toch niets ernstigs nemen wij aan?

Geef een reactie