De reiziger
De reiziger

De reiziger

Reizen is niet meer dan een ingewikkelde manier om er achter te komen dat het nergens zo goed is als thuis. (Jan de Jong)

bVision Photography

Uiteraard is er geen standaard reiziger. Zo ook niet dit meisje op het perron in Sittard. Ze viel echter op. Niet door dat rode kleurtje in haar gezicht, dat kwam omdat ik haar vroeg of ik een foto van haar mocht maken, maar door haar koffer. Daar zat een stikker op van de ANWB, van de wegenwacht nog wel. Op mijn vraag of ze dacht dat die haar konden helpen als de trein het plotseling niet meer zou doen, kwam er een heel verhaal. De koffer had ze geleend van haar oma en opa, die reisden nogal veel en ook met ANWB reizen. Zij had er dus niets mee, raakt alleen bekend door dit blog. En ik vond het wel aardig, vooral ook door het boek dat ze aan het lezen was. Zeker ook van oma geleend.(click to see them big)

bVision Photography

15 Comments

  1. oma

    Ha Sjoerd,

    Wel leuk dat ze op de fot wolde, ja bloggers zijn scherp in een blogje schrijven.
    Reizigen met het openbaarvervoer is als een ondekkingstocht, je ziet erg veel. oma

    ot, nog bedankt voor de aanvullende informatie over Bernd Clüver.

  2. Ik ben het helemaal eens met de slogan van Jan de Jong-mooi gezegd… en het boek… dat is van alle tijden..mooie foto’s trouwens.. en een leuk verhaal… fijne dag nog…Agnès-Het lijkt me trouwens niet zomaar even te doen om foto’s te nemen van treinreizigers… dat zou ik zelf niet zo gauw doen…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.