Classic Cars – Volkswagen Kever

bVision Photography

Schitterend gewoon deze halve cabrio uitvoering van de Volkswagen Kever. Een auto die echt historie heeft geschreven. Al is het alleen maar doordat Adolf Hitler de opdrachtgever van het ontwerp was. Deze kwam ik stom toevallig tegen doordat ik afgelopen woensdag in Roermond bij het Designer Outlet een broek wilde kopen. Dat laatste is met een Levi’s 506 ook gelukt. Bij het verlaten van de parkeerplaats zag ik hem bij de haven staan. Een beetje ongelukkig om mooie foto’s te maken, maar een echt juweeltje. En dan die aanhanger… Geweldig toch. Die mogen ze zo bij mij de virtuele garage inrijden.

Merk Volkswagen
Handelsbenaming Kever
Brandstof Benzine
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1300 cm³
Massa leeg voertuig 800 kg
Bouwjaar 1972

bVision Photography

15 Comments

 1. O geweldig is die ! En dan dat kleurtje nog …. die wil ik !

 2. ’t is een plaatje! En dan zo’n prachtige kleur ook nog.

 3. Echt een auto voor de liefhebber! Ik vind dit misschien nog wel leuker dan een peperduur Italiaans stuk roest (met zo’n knol erop)

 4. auto’s zeggen me niet zo veel, als het maar rijdt , maar die tweede foto vind ik wel leuk

 5. Wat een prachtige combinatie!
  Als je daarmee op pad benr, heb je altijd en overal bekijks.

 6. Wat de auto aan materiaal tekort kwam compenseert de aanhanger volledig. Mooi hoor.

 7. Yes dit is top,
  mijn lievelings auto, die mag bij mij ook staan hoor………..
  😉

 8. ja, misschien geeft Wilders ook nog wel eens opdracht tot het creeren van een auto.
  Ik vind deze wel oke, mede door de kleur.

  Maar echt veel lelijke auto`s ken ik eigenlijk ook niet, alles heeft wel wat.

 9. Die aanhanger maakt het mooi.

  Love As Always
  Di Mario

 10. Een prachtige wagen ja. Mooi.

 11. wat een grappig gezicht met de aanhanger in die stijl

 12. Schitterend…..ja dat was nog eens een auto, voor mij dan toch.
  Fijn weekend Sjoerd.

 13. Met lange dunne vingers is het eenvoudiger om aan die motor te sleutelen want dat ding past maar net in de kofferklep. Als Blonde Geert nu ook de opdracht geeft voor het ontwerpen en produceren van een Islam vrije auto moet hij met de maat der vingers rekening houden. Dit keer hele smalle korte vingertjes. Dan kan ik het mooi niet meer repareren.

 14. Inderdaad een ontzettend leuk ding…en dan vooral die aanhanger…

Geef een reactie