Classic Cars – Volkswagen Kever
Classic Cars – Volkswagen Kever

Classic Cars – Volkswagen Kever

bVision Photography

Schitterend gewoon deze halve cabrio uitvoering van de Volkswagen Kever. Een auto die echt historie heeft geschreven. Al is het alleen maar doordat Adolf Hitler de opdrachtgever van het ontwerp was. Deze kwam ik stom toevallig tegen doordat ik afgelopen woensdag in Roermond bij het Designer Outlet een broek wilde kopen. Dat laatste is met een Levi’s 506 ook gelukt. Bij het verlaten van de parkeerplaats zag ik hem bij de haven staan. Een beetje ongelukkig om mooie foto’s te maken, maar een echt juweeltje. En dan die aanhanger… Geweldig toch. Die mogen ze zo bij mij de virtuele garage inrijden.

Merk Volkswagen
Handelsbenaming Kever
Brandstof Benzine
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1300 cm³
Massa leeg voertuig 800 kg
Bouwjaar 1972

bVision Photography

16 Comments

  1. Met lange dunne vingers is het eenvoudiger om aan die motor te sleutelen want dat ding past maar net in de kofferklep. Als Blonde Geert nu ook de opdracht geeft voor het ontwerpen en produceren van een Islam vrije auto moet hij met de maat der vingers rekening houden. Dit keer hele smalle korte vingertjes. Dan kan ik het mooi niet meer repareren.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.